Lansare FIFA 2018 în România, lucrare 3D în acril pe linoleum. Daniel Relenschi pictează Arena Naţională

Daniel Relenschi realizează o lucrare 3D în acril pe linoleum, lucrare care celebrează lansarea în România a jocului FIFA 18. Ea va sta așezată pe pavajul din fața sediului Electronic Arts România, compania care a lucrat la dezvoltarea acestui cel mai recent titlu, parte din seria FIFA – una dintre cele mai mari francize de jocuri din lume.

11 oct. 2017, 11:07

Vernisajul picturii are loc Miercuri 11 Octombrie 2017 ora 13:00, în fața sediului Electronic Arts România, București.
Timpul de lucru al lucrării este de 9 zile, cu peste 10 ore de lucru pe zi, luând atât efort fizic cât și concentrare pentru ca pictura să ajungă la forma finală.

Lucrarea ne prezintă un crater în care se vede Arena Națională pe care pot fi văzute logo-urile FIFA 18 și cel al Electronic Arts România. FIFA sparge bariere pentru că în sfârșit echipa de fotbal a României este prezentă oficial în jocul FIFA, eveniment mult așteptat pentru că jocul este în proporție mare dezvoltat în România și nu putea fi reprezentat mai bine decât printr-o pictură 3D marca Daniel Relenschi.

Vezi si: Pictură 3D, în trei planuri. Daniel Relenschi: Picturile mele sunt ca şi nişte copii

Născut și crescut într-o familie de artiști, Daniel Relenschi este primul pictor 3D din România. Urmând pașii mamei sale, a descoperit pasiunea pentru pictură de când avea 3 ani.

Încă din perioada liceului, studiind design-ul vestimentar, a început să lucreze ca designer de manufactură în Botoșani, orașul său natal. Acesta a fost doar începutul unui drum plin de colaborări cu designeri celebri din România.

Pe lângă activitatea de designer, picturile sale sunt apreciate la nivel internațional, fiind expuse nu numai în România, dar și în Germania, spre exemplu, la Castelul Neuburg an der Kammel.

După ce a realizat în 2011 o pictură 3D pe asfalt, Daniel a devenit primul pictor 3D din România, utilizând tehnica unui singur punct de percepție, tehnică pe care a adus-o ulterior și pe pânză și sticlă.

Citeşte şi: Pictorul Daniel Relenschi, prima expoziţie în Bucureşti. „Am fost aici, sunt aici”, în Galeria Creart

Citeşte şi: Povestea sfâşietoare a primului pictor 3D. Daniel Relenschi, diagnosticat cu cancer: Am trăit o viaţă plină până acum


loading...