Lansare iPhone 14, modele şi preţuri. Cum arată şi cât costă Apple Watch Ultra VIDEO

Tim Cook a prezentat, miercuri, Apple Watch Series 8, primul mare produs hardware dezvăluit în cadrul evenimentului. Tot miercuri s-au lansat şi smartphonurile iPhone 14.

07 sept. 2022, 20:04

Seria de telefoane lansate include modelul de bază iPhone 14 cu ecran de 6.1 inch și varianta iPhone 14 Max cu ecran de 6.7 inch, acestea fiind echipate cu o cameră duală în spate. Urmează iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max de la care așteptăm funcționalitate Always on Display, decupaje duale în ecran, camere foto actualizate și un procesor de nouă generație.

Se vorbește și despre o încărcare mai rapidă și despre o creștere a bateriilor de la interior. iOS 16 va fi la posturi cu noul lockscreen personalizabil și extra artificii pentru îmbunătățirea experienței de utilizare. Legat de ceasuri, cel mai interesant va fi Watch Pro, cel mai rezistent smartwatch Apple de până acum, cu autonomie generoasă și preț de aproape 1000 de euro.  Noul model de căști AirPods Pro costă 249 de dolari și va fi disponibil din 23 septembrie.

Apple anunţă noi schimbări. Toţi cei care au iPhone trebuie să ştie asta

Apple a dezvăluit un nou smartwatch, numit Watch Ultra, de 799 de dolari, de categorie superioară, conceput pentru pasionații de activități în aer liber.

Noul model, denumit Apple Watch Ultra, este „cel mai robust Apple Watch din toate timpurile”, a declarat miercuri Jeff Williams, director de operațiuni, care a declarat că este „cel mai robust Apple Watch din toate timpurile”. Acesta este conceput pentru „explorare, aventură și rezistență”, a spus el, adăugând că „a fost în lucru de ani de zile”.

„Prezentăm în avanpremieră cea mai bună gamă de Apple Watch de până acum”, a spus Cook.

La fel ca versiunile anterioare ale ceasului inteligent Apple, produsul este menit să-i motiveze pe utilizatori să rămână activi și în formă, au declarat directorii Apple.

iPhone 14 nu va mai exista în varianta Mini. În schimb apare iPhone Plus / Apple Watch Series 8 va avea o funcţie de detectarea accidentelor auto. Ceasul va distribui locaţia şi îţi va notifica contactele de urgenţă

Noile iPhone-uri vor avea ecrane de 6,1 şi 6,7 inchi, la fel ca iPhone 13 Pro şi Pro Max. Nu vor exista schimbări majore la nivel de design.

Apple a menționat, de asemenea, că Apple Watch pune accentul pe sănătatea femeilor, incluzând funcții de urmărire a ciclurilor menstruale, precum predicția ovulației. Datele de urmărire se află pe fiecare dispozitiv și sunt accesibile doar prin intermediul unui cod de acces sau al ID-ului facial, potrivit companiei, notează CNN.

Ceasul va costa 399 de dolari pentru modelul cu GPS și 499 de dolari pentru modelul cu telefonie mobilă.

Ce se întâmplă când tastezi *#06#, pe telefon. Codurile secrete pentru Android şi iPhone
Apple a dezvăluit actualizări pentru Apple Watch SE, cel mai accesibil Apple Watch SE. Aceste ceasuri inteligente au aceeași tehnologie de detectare a accidentelor și același sistem de operare WatchOS 9, dar au un preț de pornire de 249 de dolari pentru modelele cu GPS și 299 de dolari pentru modelele cu telefonie mobilă.

Apple Watch Series 8 va avea, cu titlu de noutate, un senzor care măsoară temperatura corpului. Acesta, însă, nu va putea fi folosit pentru măsurarea temperaturii la cererea utilizatorului, ci va face acest lucru în mod silenţios, alertând utilizatorul doar atunci când nivelul scade sau creşte dincolo de parametrii normali.

iPhone 14 Pro vor fi în schimb semnificativ schimbate la nivel de design, acestea urmând a fi primele modele fără „notch” de la lansarea iPhone X din 2017. Notch-ul ar fi înlocuit cu un decupaj dublu, pentru cameră și senzorii pentru Face ID, iar la interior apare un nou procesor, Apple A16 Bionic. De asemenea, sistemul de camere de pe iPhone 14 Pro ar putea fi semnificativ schimbat, cu un senzor principal de 48 megapixeli, pentru prima dată. În consecință, modulul de cameră va fi din nou mai mare decât cel al generației trecute, deci compatibilitatea cu husele mai vechi nu va fi posibilă.

AirPods
AirPods Pro primesc un nou amplificator personalizat şi un driver de sunet îmbunătăţit, precum şi o funcţie de noise cancellation îmbunătăţită. AirPods Pro au acum un cip H2 care, potrivit Apple, deblochează experienţe audio mai bune. Noile AirPods Pro costă 249 de dolari.