Larisa Drăgulescu, dezvăluiri șocante despre abuzurile fostului soț! “Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut”

Cu toate că au trecut 14 ani de când a divorțat de gimnastul Marian Drăgulescu, Larisa nu pare să uite abuzurile de care a avut parte în timpul mariajului. Fosta soție a sportivului a făcut noi dezvăluiri șocante.

20 mart. 2022, 16:35
Larisa Drăgulescu, dezvăluiri șocante despre abuzurile fostului soț! “Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut”

În cadrul podcast-ului “În oglindă”, Larisa Drăgulescu a vorbit deschis despre abuzurile din partea familiei fostului soț, marele gimnast Marian Drăgulescu. Chiar dacă au trecut 14 ani de la divorțul de sportiv, Larisa nu a uitat de bătăile încasate de la fostul soț.

Larisa Drăgulescu, dezvăluiri șocante despre abuzurile fostului soț!

CITEȘTE ȘI: Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală: „Femeile ştiu să ofere mai multă iubire”„Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid, să știi. Devenisem ca o pacoste pentru toată familia mea.”,

a dezvăluit Larisa Drăgulescu, în podcast-ul “În oglindă”.

Mai mult decât atât, Larisa a ținut să sublinieze faptul că familia gimnastului nu a acceptat-o niciodată. Cu lacrimi în ochi, fosta soție a gimnastului a mărturisit că mama lui Marian Drăgulescu, soacra ei de la acea vreme, i-a blestemat copilul atunci când a fost însărcinată și astfel micuța Beatrice s-a născut surdă.

„Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată.”Dacă tu faci copilul acesta să dea Dumnezeu să fie surd”. Cu puțin timp înainte ca fetița mea să facă doi ani, am aflat că nu aude(…)Eu credeam că nu mă iubește și că mă va părăsi imediat ce voi face întreruperea de sarcină”, a mai mărturisit fosta soție a gimnastului.

Renunţă la videochat

CITEȘTE ȘI: Marian Drăgulescu se însoară a treia oară: „Va fi o nuntă cu prieteni, cu familie, cu rude”

Larisa Drăgulescu renunţă la videochat. A făcut 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi! Aceasta declara acum ceva timp că a strâns două milioane de euro din industria XXX!

Larisa are doi copii cu fostul gimnast, dar vrea să facă unul cu actualul ei soţ. „Vreau să mă opresc din ce fac, cu astea interzise minorilor din mediul online. În maximum un an vreau să fiu mamă din nou! Soţul meu nu are copil şi vreau să-i fac unul. Vreau să-i îndeplinesc dorinţa cea mare. Mă văd mamă iaraşi, dar mai întâi să mă opresc din activitatea asta. Totuşi am 38 de ani, nu mai ţine aşa, am o vârstă”, a spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu, la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.