Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu! Ce s-a întâmplat între cele două rivale

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că a cunoscut-o pe actuala parteneră de viață a fostului ei soţ. Larisa și Marian Drăgulescu au avut o relaţie plină de scandaluri, bătăi şi certuri, dar după ce s-au despărțit, în timp, aceștia au devenit buni prieteni

15 sept. 2021, 16:18
Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu! Ce s-a întâmplat între cele două rivale

Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu! Noua iubită a lui Marian Drăgulescu i-a făcut o impresie bună Larisei, aceasta din urmă susținând că l-a schimbat mult în bine pe fostul soț.

Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu!

„Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. Mi-a făcut o părere foarte bună. Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian. Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii. Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri”, a declarat Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

Larisa Drăgulescu dezvăluie ce ocupaţie are: „Câştig bani frumoşi din ceva care îmi place. Nu e ca şi cum am fost călugăriţă” GALERIE FOTO

Larisa Drăgulescu susţine că în ultimii 8 ani nu a fost lună în care să nu câștige minim 10.000 de euro: „Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu aș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România, iar rețelele mele de socializare îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani”, a dezvăluit Larisa Drăgulescu.