Larisa Drăgulescu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „Legile la noi nu protejează femeia”

Larisa Drăgulescu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Zilele trecute, impresa şi soţul ei au fost protagoniştii unui filmuleţ care a devenit viral pe reţelele de socializare, în care se lovesc în plină stradă.

29 sept. 2022, 11:01
Larisa Drăgulescu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „Legile la noi nu protejează femeia”
Larisa Drăgulescu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Larisa Drăgulescu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Fosta soţie a sportivului reacționează după ce a văzut imaginile cu bătaia, pentru că şi ea a avut parte de violenţă fizică în căsnicia cu Marian Drăgulescu. Blondina este de părere că va mai trece ceva timp până când lucrurile se vor aşeza şi vor ajunge să se înţeleagă, cel puţin de dragul copilului pe care îl au împreună.

Citeşte şi: Anamaria Prodan: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare! E a 3-a oară când mergeam la poliție și nu aveam probe!”. Noi imagini ŞOC cu bătaia

Larisa Drăgulescu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Este greu de comentat astfel de situații. În mod cert nu ar trebui să se ajungă până aici. Nu contează cine a început. Toate suntem mai vulcanice din fire, mai ales când încercăm să ne apărăm căsnicia. Din punctul meu de vedere, ea asta a făcut, a încercat să își apere căsnicia… eu nu cunosc femei calme când se despart.

Comportamentul lui nu se explică. Eu țin cu femeile, mai ales că am trecut prin așa ceva. O înțeleg foarte bine, și eu am fost la fel de vulcanică. Îmi pare rău de amândoi. Păcat că se termină astfel o relație, mai ales că există și copii la mijloc. Nu le este ușor și nici nu le va fi ușor o perioadă destul de lungă până se vor vindeca rănile.

Cred că o să treacă ceva ani până vor reuși să ajungă la un consens împreună. Ca și în cazul meu, au trecut vreo 7 ani până am reușit să ne înțelegem”, a declarat Larisa Drăgulescu, pentru Fanatik.ro.

Larisa Drăgulescu este de părere că legea în România nu le protejează deloc pe femei, iar o brățară atașată atacatorului nu îl va împiedica să își lovească partenera.

Și noi am ajuns la INML, am ajuns la proces, dar, din păcate, am pierdut. Adică mai mult de o amendă nu a luat. O amendă administratică, deși am avut 20 sau 21 de zile medicale. Nu au contat prea tare. Amenda este destul de mică.

Legile la noi așa sunt. Nu prea protejează femeia cum ar trebui. Legile la noi, în privința asta, lasă de dorit. Nu este ca în Germania sau în alte țări.  Și cu acea brățară care se dorește a se implementa, cred că este degeaba. Și cu ea poți să devii violent.

Pedepsele ar trebui să fie mult mai drastice, nu doar o amendă. Asta este ușor de plătit, mai ales în cazul celor care au bani”, a mai mărturisit Larisa Drăgulescu.