Larisa Drăgulescu, prima reacţie după ce ANAF a luat la control vedetele OnlyFans. Cât câştigă lunar fosta soţie a lui Marian Drăgulescu

ANAF a început să verifice conturilor românilor care fac bani din OnlyFans. Decizia a venit după ce tot mai mulți utilizatori ai platformei pentru adulţi nu şi-au declarat veniturile reale.

14 oct. 2022, 21:34
Larisa Drăgulescu, prima reacţie după ce ANAF a luat la control vedetele OnlyFans. Cât câştigă lunar fosta soţie a lui Marian Drăgulescu
Larisa Drăgulescu, prima reacţie după ce ANAF a luat la control vedetele OnlyFans. Cât cîştigă lunar fosta soţie a lui Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu, prima reacţie după ce ANAF a luat la control vedetele OnlyFans. Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu are de mai mult timp cont pe platforma pentru adulţi şi susţine că nu are nicio problemă cu decizia ANAF. Vedeta a angajat o contabilă care să se ocupe cu administrarea câștigurilor ei lunare şi îşi declară corect veniturile.

„Nu am niciun fel de emoție pe treaba asta anunțată de cei de la ANAF. Eu sunt cu taxele si impozitele plătite la zi. Nu fac niciodată chestiuni de genul ăsta, cum ar fi să uit să-mi plătesc datoriile la stat. Tocmai de aceea am angajat o contabilă care se ocupă de administrarea câștigurilor și impozitelor pe care le am de plătit și totul decurge foarte bine”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Playtech.

Citeşte şi: Larisa Drăgulescu a strâns 2.000.000 de euro din site-urile pentru adulţi. „Îmi vand trupul. Am investit din bani”

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu nu a dezvăluit câți bani câștigă lunar, dar a dat de înţeles că acestea sunt foarte mari: „Mi se pare normal ca atunci când câștigi niște bani, să-ti plătești și taxele. Nu vă pot spune însă suma cu exactitate, fiindcă nu m-a preocupat niciodată asta. Țin să fie plătite la timp, asta sigur! Dar vă pot spune că impozitele nu sunt mici, cu siguranță mai mult de zece sau cincisprezece procente din câștigul meu lunar!”.

Citeşte şi: Larisa Drăgulescu câștigă o avere din Onlyfans. Câte mii de euro plătește pe impozite

„Una peste alta, în funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică, ești plătită. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot spune că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro. Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului. Ca atare, aproape jumătate din încasările mele se duc pe impozite. Dar nu mă plâng!”, spunea acum ceva vreme Larisa Drăgulescu.