Larisa Iordache şi-a mărit buzele, cum arată acum gimnasta. „Nu-ţi place, nu te uita. Îmi fac viaţa exact cum vreau”

Larisa Iordache, cea mai titrată gimnastă română la Campionatele Europene, a stârnit furtună pe internet după ce a postat pe reţelele sociale poze cu noile sale buze, mărite.

29 dec. 2020, 12:24
Larisa Iordache şi-a mărit buzele, cum arată acum gimnasta. „Nu-ţi place, nu te uita. Îmi fac viaţa exact cum vreau”

Larisa Iordache şi-a băgat acid hialuronic în buze, iar acest lucru i-a deranjat pe unii dintre cei care au văzut fotografiiile. Foarte tranşantă însă, şi deloc afectată de critici, campioana le transmite celor cărora nu le place ce văd să nu o mai urmărească.

„Revenind la story-ul anterior, cu prosteala. Hm, este un subiect foarte amplu despre care voiam foate mult să discut. Pentru că fiecare om face ce doreşte el cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici, pe vorbe aruncate pur şi simplu aşa … ‘Măi, scriu că nu-mi convine’.

Nu, dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești, nu comentezi. Dacă chiar contează viaţa ta. Pentru că eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea. Îmi fac viaţa exact aşa cum vreau eu”, a reacţionat, Larisa Iordache.

Aşa arată acum Larisa Iordache

„Cred că fiecare om trebuie să facă alegeri pentru el. Să se simtă el bine în propriul corp. Şi dacă voi avea nevoie de alte operaţii estetice sau de îmbunătăţiri o să o fac. Pentru că sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte ok şi la locul lui.

Sunt alegerile mele și în ultima perioadă am învățat să nu mai fiu influențată de părerile din online pentru că până la urmă suntem foarte mulţi pe această planetă care ştim totul, ştim ce-i correct, ce e bine, dar nu ne canalizăm pe vieţile noastre. Iar eu am învăţat să mă canalizez pe viaţa mea şi să fac ceea ce-mi place mie. Chiar dacă e din punct de vedere profesional sau viaţa privată. Aşa că …

Bine, să nu înţelegeţi că încurajez operațiile estetice și tind să mi le fac la nesfârșit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm pentru că despre asta este viaţa.

Cred că naturalețea înseamnă mai mult decât niște extensii de gene puse, de niște acid în buze sau de alte intervenții chirurgicale. Cred că contează foarte mult să fii natural prin felul tău de a fi şi să fii om înainte de toate, chiar dacă ai schimbări. Pentru că schimbările fac parte din viaţa noastră. Aşa creştem, aşa ne dezvoltăm, iar schimbările le facem. Bune sau mai puţin bune.  Mie îmi place ce văd în oglindă și mă simt bine în pielea mea”, a mai scris Larisa Iordache pe Instastory.

Larisa Iordache