Larry Nassar, fostul medic al lotului de gimnastică al SUA, 175 de ani de închisoare. Ar fi abuzat sexual mai mult de 156 de VICTIME

Larry Nassar (54 de ani), fostul doctor al lotului naţional de gimnastică al SUA, a fost condamnat, miercuri, la 175 de ani de închisoare după ce a pledat vinovat la acuzaţiile de abuz sexual aduse de foste sportive.

24 ian. 2018, 19:24
Larry Nassar, fostul medic al lotului de gimnastică al SUA, 175 de ani de închisoare. Ar fi abuzat sexual mai mult de 156 de VICTIME

Larry Nassar şi-a cerut scuze în faţa victimelor sale, înainte de a fi anunţată sentinţa, spunându-le „Voi purta cuvintele voastre cu mine pentru tot restul vieţii”, dar judecătoarea a respins ca nesinceră declaraţia lui.

Un nou ABUZ SEXUAL zduguie lumea sportului. Campioană OLIMPICĂ, agresată de medicul LOTULUI NAŢIONAL

„Tocmai am semnat garanţia că vei fi în închisoare până la moarte”, i-a spus judecătoarea Rosemarie Aquilina lui Nassar după ce a dictat pedeapsa împotriva sa. Fostul doctor a pledat vinovat în luna noiembrie a anului trecut la şapte capete de acuzare. Nassar execută deja o pedeapsă de 60 de ani, într-o închisoare federală, pentru pornografie infantilă.

Scandal SEXUAL în GIMNASTICĂ. Federaţia a cumpărat tăcerea unei sportive AGRESATĂ SEXUAL de MEDICUL LOTULUI

Larry Nassar ar fi abuzat sexual mai mult de 156 de victime.