Laszlo Boloni, mesaj pro-vaccinare. „Să lăsăm naivitatea la o parte. Să dăm drumul la inteligenţă!” VIDEO

Laszlo Boloni, fostul mare internaţional român şi fost selecţioner al echipei naţionale, a făcut un apel către oameni să se vaccineze împotriva Covid-19, în cadrul unei campanii a Ministerului Tineretului şi Sportului.

10 nov. 2021, 23:07
Laszlo Boloni, mesaj pro-vaccinare. „Să lăsăm naivitatea la o parte. Să dăm drumul la inteligenţă!” VIDEO

Laszlo Boloni, mesaj pro-vaccinare. „Să lăsăm naivitatea la o parte. Să dăm drumul la inteligenţă!”. „Campioni pentru viaţă” este o campanie iniţiată de Ministerul Tineretului şi Sportului, alături de ministrul şi campionul paralimpic Eduard Novak, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare şi a îndemna populaţia la vaccinare, cu sprijinul celor mai valoroşi sportivi ai României. Campania se bazează pe mesajele şi testimonialele acestora.

Laszlo Boloni, mesaj pro-vaccinare. „Să lăsăm naivitatea la o parte. Să dăm drumul la inteligenţă!”

„Am practicat fotbalul, sportul rege, şi am avut şansa să fiu membru al echipei Steaua Bucureşti care a obţinut performanţa cea mai importantă a fotbalului românesc, câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Covid-ul, sigur, a adus modificări în viaţa fiecăruia, deci şi în viaţa mea. Pe mine nu atât izolarea, ci mai mult singurătatea m-a frământat cel mai mult. Eram la mii de kilometri de cei dragi, de nevasta mema, de familia mea, de fata mea… La ce mă gândeam când mă deplasam pentru a fi vaccinat? În primul rând mă gândeam la mine. Ştiam, am citit, am auzit că prin vaccin pot să înving mai repede virusul, mai uşor virusul. Am încredere, eu personal, am încredere în cercetători. Am încredere în medici. Vaccinează-te! Ăsta este mesajul meu. Şi hai să lăsăm naivitatea la o parte. Hai să dăm drumul la inteligenţă şi să ne vaccinăm cu toţii!”, este mesajul transmis de Laszlo Boloni.


loading...
Partenerii noștri