Laura Andreşan şi Grasu XXL vor deveni PĂRINŢI. Cei doi au o relaţie de peste 10 ANI

Laura Andreșan și iubitul ei, rapperul Grasu XXL, vor deveni părinți. Cei doi formează un cuplu de mai bine de zece ani.

07 apr. 2019, 16:24
Laura Andreşan şi Grasu XXL vor deveni PĂRINŢI. Cei doi au o relaţie de peste 10 ANI

Laura Andreșan a postat pe contul de Instagram o fotografie în care o femeie apare într-o rochie albă, iar mâinile le ține pe sarcină. Nu se ştie dacă în fotografie se află Laura Andreşan sau nu, însă aceasta a ales un mod special de a-și anunța prietenii virtuali că va deveni mamă.

Laura Andreşan, în filme XXX. „Profa de sex”: „Sunt prima târfă din ţară”

„#nocomment #justbump #babybump #madewithlove (n.r. – #niciuncomentariu #doarburtică #copil #făcutcudragoste )”, este mesajul scris de Laura Andreşan.

„Felicitări! Sarcina ușoară! :)”, „#casamoarafetili ?”, „#felicitari”, „Splendidă!!???”, sunt  comentariile lăsate de fani.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru Libertatea, Grasu XXL a vorbit despre primul lui copil: „Sunt 100% convins că nu am niciun copil. Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul”.