Laura Codruţa Kovesi – cea mai puternică femeie din Romania locuieşte într-un apartament din sectorul 5

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu epatează la capitolul locuinţe. Şefa DNA locuieşte în cea mai rău famată zonă din Bucureşti.

05 iul. 2016, 11:19
Laura Codruţa Kovesi – cea mai puternică femeie din Romania locuieşte într-un apartament din sectorul 5

Laura Codruţa Kovesi si-a achizionat printr-un credit ipotecar si apartamentul in care sta si in zilele noastre, o locuinta cu doua camere. Interesant este faptul ca – in ciuda notorietatii si a importantei functiei – sefa DNA a ales ca apartamentul de 55 de metri patrati sa fie in Sectorul 5, foarte aproape de intersectia Rahova cu Ferentari, scrie kanal D.

Potrivit declaratiei de avere, Laura Codruta Kovesi traieste doar din salariul de procuror sef al DNA, care inseamna aproximativ 15.000 de lei pe an.

Laura Codruţa Kovesi are contracte două credite în valoare de 75 de mii de euro, conform declaraţiei de avere.

Nascuta pe 15 mai 1973 la Sfantu Gheorghe (judetul Covasna), Codruta Kovesi a bifat pana acum un divort, pronuntat in 2007, prilej cu care s-a ales la partaj cu 70.000 de euro, partea ei din vanzarea unui imobil din Sibiu pe care Eduard, fostul ei barbat, l-a vandut cu 200.000 de euro.

La doar 43 de ani, sefa Directiei Nationale Anticoruptie este considerata cea mai puternica femeie din Romania, functia pe care o ocupa si felul de a fi al Laurei Codrutei Kovesi transformand-o intr-un personaj public de prima mana, in care romanii au foarte mare incredere.