Laura Codruţa Kovesi, dezvăluiri despre scandalul Black Cube. Cum au acţionat cei doi spioni israelieni care o filau

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat că activitatea celor doi israelieni arestaţi la Bucureşti după ce ar fi încercat să o fileze nu reprezintă altceva decât una dintre multele tentative de intimidare care-i vizează pe procurorii anticorupţie.

08 apr. 2016, 19:28
Laura Codruţa Kovesi, dezvăluiri despre scandalul Black Cube. Cum au acţionat cei doi spioni israelieni care o filau

„Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail”, a dezvăluit LAura Codruţa Kovesi în emisiunea „După 20 de ani”.

„Nu stiu ce au gasit. Nici nu ma intereseaza ce au gasit. Probabil ca sunt persoane deranjate de anchetele noastre, deranjate ca DNA isi face treaba. Nu pot sa comentez despre cine a incercat sa ma intimideze”, a subliniat procurorul şef al DNA.

Citeşte şi: Traian Băsescu, ţinta unui atac cibernetic. Ce spune despre spioni, filaje, Black Cube şi Kovesi VIDEO

Traian Băsescu a declarat, joi seară, în Ediţia de seară de la România TV, că în urmă cu două luni a fost ţinta unui atac cibernetc.  Fostul preşedinte a făcut această dezvăluire în contextul scandalului Black Cube, izbucnit după ce doi foşti agenţi Mossad, în prezent angajaţi ai unei companii de spionaj, au fost arestaţi în România sub acuzaţia că ar fi spionat-o pe Laura Codruţa Kovesi.