Laura Codruţa Kovesi primea genţi de lux şi bijuterii scumpe de la politicieni şi afacerişti. Dezvăluirile Elenei Udrea

Laura Codruţa Kovesi obişnuia să primească genţi de lux şi bijuterii scumpe de la diverşi politicieni şi afacerişti, după cum afirmă Elena Udrea. Fostul ministru a dezvăluit că inclusiv ea i-a făcut cadouri lui Kovesi, oferindu-i-le prin intermediul fostului său soţ, Dorin Cocoş. Udrea a făcut mărturiile și în scris, în cadrul unui denunț clasat de DNA în urmă cu 4 ani.

14 feb. 2019, 20:39
Laura Codruţa Kovesi primea genţi de lux şi bijuterii scumpe de la politicieni şi afacerişti. Dezvăluirile Elenei Udrea

„Să meargă să își probeze nevinovăția, așa cum am făcut și noi. Eu am depus denunțuri împotriva lui Kovesi, ea spunea că nu se întâlnește cu politicieni. Se întâlnea cu ei, primea cadouri de la politicieni și de la afaceriști.

A primit cadouri de la mine, de la familia mea, cadouri cumpărate de mine. Pe atunci nu eram coruptă, nu aveam dosare. Bijuterii, genți, cadouri pe care le primesc femeile. Cadourile erau oferit de soțul meu.

Denunțul meu a fost rapid soluționat, clasat în 3 zile. Poate cineva îl va redeschide, acum. I-am făcut cadouri de sute de euro, pe care ea ar fi trebuit să le declare în declarația de avere. Și domnul Ghiță i-a făcut cadouri„, a spus Elena Udrea.