Laura Codruţa Kovesi, vecină cu Bercea Mondial VIDEO

Coincidență cum numai în România se poate vedea: casele aflate peste drum de blocul în care locuiește Codruța Kovesi aparțin lui Bercea Mondial. În aceste clădiri aflate în sectorul cinci al Capitalei funcționează mai multe magazine, iar dezvăluirile sunt făcute chiar de vecinii Codruței Kovesi, transmite România TV.

19 feb. 2019, 15:17
Laura Codruţa Kovesi, vecină cu Bercea Mondial VIDEO

Prima femeie care iese din blocul în care locuiește Codruța Kovesi nu mai are răbdare s-o abordăm, așa că vine direct la mașina noastră.

– Stă aici, la (biiiip!)… la etajul 5!
– Ca vecină iese, bate covoare? Pune manele seara?
– Ei… bate covoare?! I le bate gardianul! (n.r. râde)

Se pare că femeia nu-și iubește deloc celebra vecină.

Citeşte şi: Lovitură pentru Laura Codruţa Kovesi. A doua recuzare a Adinei Florea a fost respinsă

– Trebuie să-i vină rândul! Ea mănâncă cu șapte guri și eu cu o gură?! Și fără dinți? Trebuie să dea socoteală și pentru cadouri! ”Penalii!” Dar ea ce e?! E șmecheră!  Păi nu vedeți că vrea să plece la ”Europene”? Păi cum să nu! Să se ducă și ea și să dea socoteală!

Vecinii de peste drum ne mai fac o dezvăluire: cel mai important investitor de pe strada pe care locuiește acum Kovesi este nimeni altul decât Bercea ”Mondialul”!

– El închiriază ”non-stop”-ul la ”piticu”, vizavi de biserica penticostală, gardul ăla mare cu instalații…
– Cu materiale de construcții?
– Cu materiale de construcții! Lângă asta, acolo, e a lui. Aia cu second-hand”, cu… mă rog, tot alui e. Ăla e primul, care e acolo, ăla e-al doilea… și pe alte străzi nu le mai știu!
– Deci are trei numai pe strada asta?!
– Numai pe-aici!

– Și vine Băsică să…?
– (biiiip!)…să-l pieptene!