Laura Cosoi a rămas fascinată: „M-a cucerit de la prima întâlnire”. Vezi despre cine este vorba

Deşi de câteva luni, Laura Cosoi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri, Cosmin Curticăpean, blonda a fost fascinată, de curând, de altcineva.

20 mart. 2013, 09:05

Laura Cosoi a fost cucerită de creatoarea de pălării Gabriela Dumitran. Vedeta a vizitat atelierul Gabrielei şi nu a ezitat să se pozeze cu pălăriile ei. 

Laura a povestit întreaga experineţă pe blogul său personal.

„Zilele trecute am primit un email foarte interesant. Imaginile incluse în el mi-au captat întreaga atenţie şi într-o clipă mi-am dorit să cunosc artistul de „sub” pălăriile nostalgice. De ce nostalgice? Pentru că aşa a simţit Gabriela Dumitran să numescă cea mai recentă colecţie şi pentru că da, eu sunt nostalgică după perioada când pălăriile erau un „must”.

În maxim două zile de la primirea emailului m-am prezentat la atelierul Gabrielei, înconjurată fiind de lumea şi poveştile ei. M-a cucerit de la prima întâlnire cu aerul ei relaxat şi misterios, iar contactul direct cu operele de artă, sculpturile în fetru şi introducerea în fanteziile artistice a fost pur şi simplu… minunat!

Vrând să pozez un detaliu de pe o pălărie mi-a spus: „O pălărie dacă nu este purtată, nu spune nimic. Nu transmite.” Şi chiar aşa este. Pălăriile au prins viaţă în momentul în care le-am probat şi a fost dragoste la prima purtare”, a scris Laura pe blogul personal.

Citeşte şi Laura Cosoi şi iubitul său, vacanţă de vis. Vezi cum arată vedeta în costum de baie FOTO