Laura Cosoi este în doliu: „Nu o vom uita niciodată”

Laura Cosoi trece prin momente cumplite. Actriţa este în doliu după ce bunica sa a murit în weekend. Laura a scris pe blogul său despre ultimele momente din viaţa mamei Jeni.

26 sept. 2016, 16:06
Laura Cosoi este în doliu: „Nu o vom uita niciodată”

Laura Cosoi a scris un mesaj emoționant pe blogul pesronal, despre mama Jeni, bunica ei. 

„La începutul verii, părinții mamei au fost internați pentru o lună în spital ca să li se facă investigații! De atunci, drumurile la Brașov au fost multe. Bătrânețea și-a spus însă cuvântul și, din păcate, mama Jeni s-a stins weekend-ul acesta, când eu și Cosmin aveam să devenim pentru prima oară părinți spirituali pentru Gabriel și Diana! Oricât de greu mi-a fost, le-am fost alături, așa cum le vom fi întotdeauna! Acum sunt în drum spre Brașov, acolo unde va fi înmormântată mama Jeni”, a scris Laura Cosoi, pe blogul personal. „Să o primească Bunul Dumnezeu pe mama Jeni în lumină! Noi, de aici, de pe pământ, nu o vom uita niciodată!”, a mai scris Laura pe blog.

Actriţa a mărturisit că este a doua oară când trece printr-o astfel de situație în ultimele trei luni.

„Despre zilele ce au trecut nu sunt multe de spus. Este deja a doua oară când trec prin asta, în ultimele 3 luni. La sfârșitul lui iunie, ne-am bucurat nespus să botezăm o fetiță minunată, doar că înainte cu câteva zile, unchiul meu drag și bun, Cătălin, și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Astfel, după înmormântare, am avut botezul micuței și apoi, imediat, o nuntă în familie”, a mai povestit vedeta.

Citeşte şi Laura Cosoi e gravidă. Prima imagine care confirmă sarcina vedetei FOTO