Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni! Actrița a aflat sexul celui de-al patrulea copil și radiază de fericire. ”Știu deja ce o să fie! Nu e greu”

De când a aflat că este însărcinată, Laura Cosoi radiază de fericire. Actrița este mai împlinită ca niciodată și abia așteaptă să își strângă în brațe cel de-al patrulea copil. Cum se simte vedeta și ce simptome are, află în rândurile de mai jos.

01 feb. 2024, 21:39

Laura Cosoi profită enorm de această perioadă și, deși este însărcinată pentru a patra oară, vedeta nu spune „nu” nici activităților profesionale.

Citește și Laura Cosoi revine în televiziune! Unde o vor putea urmări telespectatorii

Astfel că, vedeta a început deja să filmeze pentru serialul „Bravo, tată!” de la Antena 1, semn că sarcina decurge perfect până acum și îi oferă oportunitatea de a fi în fața publicului, până la naștere.

Mai mult decât atât, burtica vedetei este pe zi ce trece mai vizibilă, iar după cum mărturisește chiar actrița, aceasta este deja în patru luni, motiv pentru care a aflat deja și sexul bebelușului.

Laura Cosoi și soțul ei au în prezent 3 fetițe minunate, iar vedeta glumea în trecut, înainte să afle că va deveni iar mămică, că și-ar dori ca al patrulea să fie un băiețel.

„Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura Cosoi pentru Click.

Chiar dacă în ochii multora, Laura Cosoi este o eroină, vedeta mărturisește că viața alături de trei copii nu este deloc una complicată.

Chiar dacă după venirea micuțelor pe lume, aceasta a fost nevoită să renunțe la anumite tabieturi pe care le avea în trecut, spunea că-și găsește mereu timp și pentru propriile pasiuni și plăceri.

„Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine.

Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și „Nu”, nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”, a continuat actrița, pentru sursa citată.

Dacă acum, pare că a reușit să obțină echilibrul, în urmă cu câteva săptămâni, Laura Cosoi le transmitea fanilor un mesaj neașteptat, unde le dezvăluia acestora faptul că această perioadă a venit pentru ea cu multe sentimente amestecate și cu o avalanșă de gânduri.

”Mi se pare că obosesc mai repede”

Astfel, actrița le-a fost extrem de recunoscătoare celor din comunitatea sa, care i-au fost mereu aproape și i-au transmis cele mai calde gânduri și urări.

„Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste… am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet.

Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea! Mulțumesc”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi se bucură că este bine și nu are simptome grave, având în vedere cât de diferită este această perioadă pentru o femeie.

Actrița își continuă proiectele profesionale, iar acum va apărea pe micile ecrane în comedia ”Bravo, tată!”.

Citește și Laura Cosoi este în doliu! Mama ei s-a stins din viață: „Te iubim, ești în inima noastră”

„Din păcate mi-a revenit răceala la sfârșitul săptămânii. Abia îmi trecuse, dar pentru că nu pot să iau medicamente, încerc să ma tratez cu ceaiuri și să merg pe tratamente naturiste.

Nu mă plâng, dar e greu când muncești. Sunt în al doilea trimestru. Nu sunt dificultăți, nu mi-a fost total diferit față de cum au fost celelalte sarcini. Parcă un pic mi-a fost mai greață și mi se pare mie că obosesc mai repede”, a declarat Laura Cosoi, la Star Magazin.