Laura Cosoi RUPE TĂCEREA. Adevăratul motiv pentru care S-A DESPĂRŢIT de Smiley după o relaţie de 5 ANI

Publicat: Joi, 11 Iulie 2019 21:04 // Actualizat: Joi, 11 Iulie 2019 21:04 // Sursa: romaniatv.net

Laura Cosoi a avut o relaţie de mai mulţi ani cu Smiley și foarte mulți credeau că nu se va destrăma niciodată. Totuși, la un moment dat, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Laura Cosoi și Smiley au rămas amici, după ce au pus capăt relației și fiecare dintre ei trăiește o nouă poveste de iubire. Între timp, Laura Cosoi s-a căsătorit, iar Smiley nu s-a mai afişat cu nici o altă iubită oficială, confirmând ceea ce susţineau mulţi apropiaţi ai acestuia, cum că a suferit enorm, fiindu-i greu să-şi refacă viaţa alături de altă femeie.

Smiley, dat în judecată de o femeie din trecutul lui. Acuzaţii grave la adresa cântăreţului

Într-un interviu, Laura Cosoi a fost tranșantă atunci când a venit vorba de Gina Pistol.

"Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!", a declarat Laura Cosoi.

Gina Pistol şi Smiley, îmbrăţişaţi pe covorul roşu. Prima apariţie publică împreună FOTO

Deşi multă lume s-a întrebat de atunci care a fost motivul despărţirii celor doi, acum s-a aflat în sfârşit adevărul, mărturisit de actriţă într-un interviu pentru revista Tango.

"N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul. Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit", a povestit Laura Cosoi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gina Pistol laura cosoi Smiley
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H