Laura Dincă, de la „partajul” cu Cristian Boureanu, la petrecerea burlăcițelor în restaurant de fițe. Cum a fost surprins modelul

Laura Dincă se bucură de libertatea după ce a pus punct relației de șase ani cu Cristian Boureanu. Tânăra a petrecut cu prietenele la o petrecere a burlăcițelor.

20 sept. 2021, 14:10

Laura Dincă și Cristian Boureanu și-au spus adio. Fără scandal, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său fără să se mai uite înapoi. De când a rămas singură, fotomodelul încearcă să uite acest episod neplăcut din viața ei și își petrece timpul cu prietenele sale.

Laura Dincă a fost surprinsă în timp ce petrecerea într-un restaurant de lux din Capitală alături de prietenele sale. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a fost invitată la o petrecere a burlăcițelor. Tânăra a purtat o pereche de blugi și un top negru, o ținută simplă care i-a permis să se simtă extraordinar în seara respectivă. Fotomodelul a dansat alături de prietenele sale și s-au distrat ore în șir, relatează CanCan.

Laura Dincă, despre presupusa amantă a lui Boureanu: „Îi mulţumesc pentru aceşti 7 ani”

Laura Dincă

a vorbit despre presupusa amantă a lui Boureanu şi a declarat că nu acesta ar fi fost motivul pentru care ei doi şi-ar fi spus adio, după şapte ani de relaţie. Tânăra nu a vrut să comenteze prea mult pe tema acestui subiect.

În cadrul unui interviu recent, modelul a fost întrebat despre femeia care i-ar fi despărţit, însă aceasta nu a vrut să comenteze speculaţiile.

Tânăra nu a negat informaţiile apărute în spaţiul public, ci a fost destul de radicală şi a explicat că îşi doreşte să îşi vadă de viaţa sa.

”Nu acesta este motivul, nu am avut un motiv anume. Nu vreau să comentez, nu știu nimic. Chiar nu vreau să comentez, pentru că nu știu, nu mai vreau să comnetez, nu mai vreau să spun absolut nimic.

Îi mulțumesc foarte mult lui Cristi, dar nu mai vreau să comentez. Pentru tot ce a făcut pentru mine în acești aproape șapte ani”, a spus Laura Dincă pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu: „Stătea de doi ani cu rochia de mireasă în dulap”

Chiar dacă nu  mai sunt împreună, iar motivul ar fi certurile din ultima vreme, Laura vorbeşte foarte frumos despre bărbatul care i-a stat alături în toţi aceşti ani.

”Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori.

Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre…

Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună. Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata.

Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații”, a declarat Laura Dincă pentru fanatik.ro.

 


loading...