Laura Georgescu, şefa CNA, audiată la DNA

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, s-a prezentat miercuri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiată în urma unei plângeri a PP-DD.

23 iul. 2014, 09:23
Laura Georgescu, şefa CNA, audiată la DNA

Laura Georgescu nu a dorit să facă declaraţii nici la venire, nici la plecarea de la DNA.

Din momentul în care am ieşit de aici, singura persoană care vă interesează este purtătorul de cuvânt (al CNA – n.r.)„, a spus Laura Georgescu, după ce a stat în sediul central al DNA timp de circa trei ore.

Preşedintele PP-DD, Simona Man, şi Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) o sesizare privind posibilele acte de corupţie ale preşedintelui CNA, Laura Georgescu, şi solicită demisia acesteia.

„Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a înregistrărilor care dovedesc că Laura Georgescu, în calitate de preşedinte al CNA, încearcă să obţină foloase care nu i se cuvin, sub formă a cinci laptopuri, pentru faptul că aceasta favorizează şi protejează anumite persoane şi televiziuni, PP-DD cere demisia Laurei Georgescu din funcţia de conducere a Consiliului Naţional al Audiovizualului, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit textului denunţului, PP-DD solicită începerea urmăririi penale şi tragerea la răspundere pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă.