Laura Giurcanu s-a iubit cu Smiley? Imaginea cu cei doi care a stârnit controverse în rândul fanilor: „Profa mea este model”

Laura Giurcanu s-a iubit cu Smiley? Fotomodelul și buna ei prietenă, Sânziana Negru, fac echipă la America Express de la Antena 1. Despre cea din urmă se știe deja că a avut o relație cu soțul Ginei Pistol, însă în ceea ce o privește pe Giurcanu, totul este o enigmă.

10 dec. 2023, 13:07
Laura Giurcanu s-a iubit cu Smiley? Imaginea cu cei doi care a stârnit controverse în rândul fanilor: „Profa mea este model”
Laura Giurcanu s-a iubit cu Smiley?

Laura Giurcanu s-a iubit cu Smiley? Influencerița s-a născut la 23 decembrie 1996, la București și are 26 de ani. A devenit cunoscută prin prima emisiunii Next Top Model by Cătălin Botezatu și ulterior a pozat pentru Vogue, Elle și Cosmopolitan.

Laura Giurcanu s-a iubit cu Smiley?

În 2017, o fotografie punea pe jar fanii celor două vedete. „Profa mea este model”, a scris Smiley la imaginea în care o privește cu ochi dulci pe Laura Giurcanu. Comentariile nu au încetat să apară, precum și zvonurile despre o posibilă relație a celor doi.

Citește și: Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca nu se mai feresc. Unde au fost fotografiați cei doi. De această dată, au luat-o și pe ‘cumnățica’

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, concurente la America Express

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au acceptat provocarea America Express 2023. „Gândul de a merge la America Express a fost încă de când am văzut primele emisiuni, mi se pare o experiență completă, complexă și intensă. Genul de experiență pe care nu ai avea vreodată cum să o cumperi, așa că nu am stat prea mult pe gânduri când a apărut ideea.

Ce-i drept, cred că trăiești acolo în câteva săptămâni cât pentru o viață. Am încredere în echipa și relația noastră, noi suntem prietene de mult și am trecut prin de toate împreună. Cred că e un om de bază în viața mea și știu că mă pot baza pe Sânziana, așa că dinamica dintre noi o să fie relaxată (aproape mereu) și fun”, a declarat Laura Giurcanu.

Sânziana Negru, în vârstă de 36 de ani, s-a născut în Republica Moldova. „România este o țară de adopție pentru mine. Eu m-am mutat în România când aveam 7 ani, din Republica Moldova, dar o consider casa mea.Când mă duc în Republica Moldova mă simt acolo străină.E fix ca mama care te crește și mama care te naște.

Eu am avut o perioada de 4 ani în care am locuit mai mult la Londra. Atunci a fost o perioada în care m-am gândit serios cum ar fi să plec, deși în perioadele în care stăteam la Londra, cumva așteptam să se termine mai repede și să vin acasă. Cred că în interiorul meu nu mi-am dorit niciodată”, a declarat Sânziana Negru, în cadrul unui interviu.