Laura Lavric, ţinta unui criminal în serie. Cântăreaţa face mărturii cutremurătoare după 40 de ani

Laura Lavic a făcut o dezvăluire şocantă. Cântăreaţa de muzică populară a povestit că în tinereţe a fost ţinta unui asasin care omora oameni înstăriţi pentru a le fura banii. Deşi Laura Lavric a aflat că era pe lista criminalului abia după ce acesta a fost prins şi condamnat, cântăreaţa a povestit că avea premoniţii: visa frecvent că este urmărită şi omorâtă.

30 sept. 2015, 13:55
Laura Lavric, ţinta unui criminal în serie. Cântăreaţa face mărturii cutremurătoare după 40 de ani

Pe când avea 43 de ani, Laura Lavric a aflat ceva ce avea să-i schimbe viaţa. Urma să fie asasinată pentru bani.

„Prin ’72 daca va amintiti a fost o crima despre care s-a vorbit chiar si in regimul celalalt. Da, eram vizata. A fost procesul… avem cam 43 de ani. Criminalul mergea pe la oamenii de la munte din Bucovina, intreba care are lemne de vandut, intra in casa, omul ospitalier il punea la masa dupa aia, unde ti-s banii? Avea niste intrumente cu care îi distrugeau organele interne, ii taia cate o ureche ca sa spuna unde sunt banii. Îi mutila pus si simplu”, a povestit cântăreaţa LaMăruta.

Interesant este că, asasinul acţiona mereu la pont. Iar în cazul Laurei Lavric îl avea ca informator pe un fost coleg de liceu de-al cântăreţei, care ştia unde locuieşte şi cu ce se ocupă.

„Eu ii spusesem lu mama sa nu dea relatii despre mine, unde stau, ce se intampla cu mine, ce situatie materiala am, dar acest personaj, coleg de liceu cu sora mea stia unde stau şi vine la mama si zice: vai, mi-e dor de Laura, cred ca are o situatie buna, dar pe unde sta ca poate trec sa o vad. Mama isteata zice: Eu nu stiu, cred ca Laura s-a mutat”, a povestit Laura.

De atunci, Laura Lavric nu mai primeşte pe nimeni străin la ea în casă. Nici măcar cei care vor să o invite să le cânte la petreceri nu ştiu unde locuieşte cântăreaţa de muzică populară.