Laureat al Premiilor Emmy, răpus de coronavirus, la doar câteva săptămâni după ce a primit distincţia. Artistul avea 53 de ani

Marc Pilcher, hair-stylist și make-up artist, care a câștigat un Emmy pentru munca sa în serialul de succes „Bridgerton”, difuzat de Netflix, a murit de Covid-19 la vârsta de 53 de ani, la câteva săptămâni după ce a câștigat premiul.

06 oct. 2021, 12:52
Laureat al Premiilor Emmy, răpus de coronavirus, la doar câteva săptămâni după ce a primit distincţia. Artistul avea 53 de ani

Marc Pilcher era „dublu vaccinat” și nu avea condiții de sănătate subiacente, au transmis apropiaţii săi, citaţi de CNN. El a efectuat mai multe teste Covid-19, al căror rezultat a fost negativ, pentru a face călătoria în SUA pentru ceremonia Emmy și a se întoarce înapoi în Marea Britanie. La scurt timp după întoarcere el s-a îmbolnăvit, starea i s-a deteriorat în weekend, iar duminică a murit.

Pilcher era cunoscut pentru munca sa în domeniul teatrului, televiziunii și cinematografiei. El are în palmares şi o nominalizare la premiile Oscar, în 2019, pentru munca sa la filmul “Mary, Regina Scoției” (“Mary Queen of Scots”). Alte filme sau seriale cunoscute la care acesta a lucrat sunt “Downton Abbey”, “Judy”, “Frumoasa şi Bestia” sau “The King’s Men”, care nu a fost încă lansat în cinematografe.

Citeşte şi Pierdere mare pentru lumea artistică românească. A murit subit la 53 de ani, lasă în urmă lacrimi şi regrete

Marc făcea totul cu pasiune, și era incredibil de talentat. Acum nu mai mult de o lună a câștigat primul său Emmy. Este o tragedie că a plecat de lângă noi atât de tânăr, când mai avea multe lucruri de făcut„, a scris Nicola Coughlan, una din actrițele din „Bridgerton”, într-o postare pe Instagram.

Citeşte şi Actorul Libero De Rienzo a făcut infarct la 44 de ani. Procurorii au deschis dosar de moarte suspectă