Laurențiu Duță, amendat de polițiști pentru viteză. Cântărețul s-a ales cu o amendă de 1450 de lei: ”Nu văd nicio tragedie”

Laurențiu Duță a fost amendat de polițiștii din Constanța, în urma unei acțiuni rutiere. Cântărețul a condus fără acte și a depășit limita vitezei legale.

21 sept. 2022, 12:55
Laurențiu Duță, amendat de polițiști pentru viteză. Cântărețul s-a ales cu o amendă de 1450 de lei: ”Nu văd nicio tragedie”

Cântărețul Laurențiu Duță a fost amendat în Constanța, cu suma de 1.450 lei, după ce a condus fără să aibă actele la el și a depășit viteza legală.

Citește și Dorian Popa, desfiinţat de fani după ce şi-a luat mașină de 300.000 de euro. Reacţie dură a artistului VIDEO

Polițiștii constănțeni susțin că Laurențiu Duță își conducea mașina electrică, , Tesla, cu o viteză de 82 de kilometri pe oră, în loc de 60 de kilometri, viteza legală.

Cântărețul nu doar că a apăsat prea mult pe pedala de accelerație și a depășit limita legală de viteză, dar și-a uitat și actele acasă, astfel că a primit o amendă în valoare de 1.450 lei.

„Am depășit viteza legală cu 20 de km/h. Am luat 3 puncte din câte știu și o amendă de 1450 de lei. Cu toții mai depășim viteza, dacă mergeam cu 100 și ceva la oră înțelegeam că e un dezastru, dar sunt doar 20 de km, cred că oricine poate să depășească. Nu văd nicio tragedie. S-a întâmplat în Mamaia, unde drumul este cu trei benzi pe sens, acum în extrasezon drumul este mai lejer, iar majoritatea merg cu 70-80 km/h. Erau mai multe mașini oprite, majoritatea merg cu viteza aceasta că e drumul liber.

„N-am avut permisul, dar am găsit în torpedou talonul, dar chiar și așa, dacă n-am avut permis se amendează. Permisul de obicei îl țin în portmoneu, dar nu l-am avut la mine, o să-l pun de acum în torpedou”, a spus Laurențiu Duță, pentru Spynews.ro.

Citește și Ruby, despre relația cu Alex Velea. Artista este dispusă să facă orice sacrificiu pentru el: „I-aș dona și un rinichi dacă are nevoie”