Laurenţiu Duţă, la un pas de moarte: „Am avut un traumatism cranian, medicii nu-mi dădeau prea multe şanse”

Laurenţiu Duţă a fost la un pas de moarte şi a scăpat ca prin minune. La doar şase ani, artistul a suferit un traumatism cranian, iar medicii nu îi dădeau nicio şansă. Însă, un medic din Bucureşti l-a operat şi i-a salvat viaţa.

05 mai 2023, 18:45
Laurenţiu Duţă, la un pas de moarte: „Am avut un traumatism cranian, medicii nu-mi dădeau prea multe şanse”

Laurenţiu Duţă, la un pas de moarte. Acest incident a avut un impact profund asupra lui artistului, lăsându-i o traumă care l-a urmărit de-a lungul vieții și l-a determinat să aprecieze mai mult fiecare zi și fiecare moment al vieții sale.

Citeşte şi: Cum arată soţia lui Laurenţiu Duţă. Apariţie rară alături de cântăreţ

Laurenţiu Duţă, la un pas de moarte

Din cauza faptului că am avut acele incidente, nu au fost deloc exigenţi. Am avut un traumatism cranian din care am scăpat la mustaţă. Am fost la un pas să-mi pierd viaţa, aveam doar 6 ani atunci.

M-a salvat până la urmă un medic din Bucureşti care venise în Constanţa pentru un schimb de experienţă parcă. Acel doctor m-a operat şi am scăpat. Din cauza acelui traumatism, mă umflasem la cap foarte mult. Arătam, îmi povesteau părinţii mei, fix ca un înecat după multe zile de stat în apă. Medicii nu-mi dădeau prea multe şanse. Părinţii mei plângeau, se pregăteau de ce era mai rău, dar până la urmă am fost salvat.

Doctorii le-au spus atunci părinţilor să nu mă forţeze cu şcoala, cu nimic, să mă lase să fac ce vreau. Ăsta a fost, cu ghilimelele de rigoare, norocul meu. Părinţii mei, nepunând presiune pe mine să fiu cel mai bun la toate materiile, m-au lăsat să fac cât pot.

Şi atunci am avut culoar liber să mă concentrez mai mult pe pasiunea mea, muzica. Deci nu erau exigenţi din punctul ăsta de vedere. Tatăl meu a devenit mai exigent cu mine, dar abia când a văzut potenţialul meu şi a simţit că pot să fac mai mult din muzică”, a declarat Laurenţiu Duţă, potrivit Fanatik.ro.