Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii milionarului Adrian Kreiner, rupe tăcerea! Cine se află în spatele crimei din Sibiu

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul morții milionarului Adrian Kreiner. Laurențiu Ghiță, unul dintre presupușii ucigașii ai omului de afaceri din Sibiu, a rupt tăcerea și le-a dezvăluit procurorilor cine se află, de fapt, în spatele crimei odioase.

04 ian. 2024, 15:18
Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii milionarului Adrian Kreiner, rupe tăcerea! Cine se află în spatele crimei din Sibiu
Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii milionarului Adrian Kreiner, rupe tăcerea! 

Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii milionarului Adrian Kreiner, rupe tăcerea! Suspectul le-a spus anchetatorilor cum a ajuns să facă parte din grupul de hoți care a pătruns în casa omului de afaceri, dar și de la cine au primit pontul.

Citește și Ce se va întâmpla cu averea lui Adrian Kreiner, afaceristul ucis cu bestialitate în Sibiu. Decizii importante privind viitorul afacerii lui

Laurențiu Ghiță, unul dintre ucigașii milionarului Adrian Kreiner, rupe tăcerea!

Laurențiu Ghiță a susținut în fața procurorilor că cel care i-a ajutat pe el și complicii săi să pătrundă în locuință este chiar unul dintre apropiații lui Kreiner.

Acesta le-ar fi  vândut pontul hoților ce ulterior au devenit și criminali și i-ar fi învățat inclusiv cum să intre în vila omului de afaceri sibian.

Laurențiu Ghiță, unul dintre presupușii criminali ai milionarului Adrian Krreiner, a fost adus în România în noaptea de 29 spre 30 decembrie, după ce autoritățile au emis pe numele său un mandat de arestare în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul  nu a recunoscut faptele de care este acuzat și a susținut că trebuie să fie eliberat imediat, scrie gândul.ro. 

Cu toate acestea, presupusul criminal al omului de afaceri din Sibiu a mărturisit că îi cunoștea pe unii dintre suspecți și că ar fi luat legătura cu ei deoarece doreau să cumpere de la el un autoturism Audi A6.

Mai mult, Laurențiu Ghiță a afirmat în fața anchetatorilor că la început nu a știut că se pregătește un jaf, însă, ulterior, grupul criminal s-a adunat la o adresă din Timișoara, unde s-au pus la punct toate detaliile loviturii.

Acesta a ținut să precizeze că Ilie Sitariu, un alt suspect în cazul acestei crime, știa de la un apropiat al lui Adrian Kreiner că acesta ține în locuință o sumă mare de bani, dar și detalii despre cum ar putea intra în vila milionarului.

În plus, suspectul a mai afirmat că s-a înțeles cu tâlhari să îi ducă la Sibiu și să-i aștepte în mașină  pentru a-i ajuta să fugă, el neintrând în  casa unde a avut loc crima.

Citește și Noul martor în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Ce s-a întâmplat cu Laurențiu Ghiță, suspect în operațiunea din Sibiu: „Lumea îl știa că era un hoț”