Laurenţiu Reghecampf, acuzat de furt. Anamaria Prodan: „Am depus 2 plângeri penale. S-a speriat”

Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat de furt chiar de soţia lui, Anamaria Prodan, cu care se află în plin proces de divorţ. Impresara susține că a depus două plângeri penale pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

14 dec. 2021, 23:21
Laurenţiu Reghecampf, acuzat de furt. Anamaria Prodan: „Am depus 2 plângeri penale. S-a speriat”
Laurenţiu Reghecampf, acuzat de furt

Laurenţiu Reghecampf, acuzat de furt. Mai mult decât atât, impresara spune despre antrenorul Universităţii Craiova că minte că nu a introdus nicio acțiune de partaj, pe lângă cea de divorț.

Anamaria ar fi depus două plângeri penale, acuzând că „au fost sustrase bunuri și bani care aparțineau familiei Reghecampf Prodan” și că în spațiul public au fost trimise poze cu intime, fără voia ei.

Citeşte şi: VIDEO Anamaria Prodan o imită pe amanta lui Reghe. Clipul a devenit viral pe Internet: „Noi suntem exemple pentru această societate”

Laurenţiu Reghecampf, acuzat de furt

Domnia sa a introdus acţiune doar de divorţ, însă fără partaj. Probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preş.

Viaţa privată presupune evitarea apariţiilor la evenimente mondene sau pictorial cu actuala amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericite unde doar domnul Reghecampf mima se pare această fericire de mulți ani şi îndura prezenţa familiei pentru a-şi pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă! 

Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei PRODAN Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan.

Tatal, bărbatul şi omul Reghecampf ţipă în gura mare că i se pun piedici de către subsemnata, că nu își poate vedea copilul, el neștiind nici măcar pe unde sunt copiii lui! Habar nu are!

Comportamentul omului expus public Laurenţiu Reghecampf este într-o cădere deplorabilă. Acest specimen pe care îl vedem astăzi nu are legătură cu soţul şi tatăl Laurenţiu Reghecampf”, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram.

„Şi-a batjocorit familia în cel mai cumplit fel!” Anamaria Prodan, acuzaţii scandaloase la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu există la tati amante sau femei!”

„Acest domn Reghecampf și-a mințit , trădat și batjocorit familia în cel mai cumplit fel, plănuind pas cu pas devalizarea averii copiilor lui , transferând fără rușine sume incredibile amantei , prefăcându-se că și iubește copiii , soția și prefăcându-se că înțelege și apără valorile familiei ! Domnul Reghecampf și-a dat arama pe față, forțat fiind de amanta pe care o mințea de ceva ani că divorțează , uitând să-și anunțe și familia de intențiile domniei sale.

Puțin cam grăbit domnul Reghecampf a uitat că mai există 4 copii care au nevoie de sprijin în viață și de averea pentru care am muncit atâția ani. Amanta oare îl lua pe vremea când era un anonim , un neica nimeni? Pe salariul de 30 milioane lei vechi pe la FC Buftea ? NU. CU SIGURANȚA. Domnul Reghecampf avea treabă multă pe lungile perioade când nu avea contract ( fiind dat afară de peste tot ), să-și caute prin Dubai validări de bărbăție în alte lumi nedemne lui”, a mai atacat Anamaria Prodan.