Laurenţiu Reghecampf, ADEVĂRUL despre căsnicia cu Anamaria Prodan. Anunţ de la Dubai

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au acomodat deja în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul a vorbit despre viața pe care o duce în Dubai, acolo unde o antrenează pe Al Wasl.

04 apr. 2019, 17:17
Laurenţiu Reghecampf, ADEVĂRUL despre căsnicia cu Anamaria Prodan. Anunţ de la Dubai

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că soţia sa are ultimul cuvânt.

„Dacă femeia, într-o familie, mama, în cazul nostru, Ana, nu este fericită, nici noi nu prea suntem, că mai ales că ea are un dar incredibil. Dacă vrea să nu fie plăcută, s-a terminat. Când mă enervează Ana, îi spun. Şi ea mai lasă de la ea. Noi luăm deciziile împreună, ne consultăm. Şi eu cred că în orice familie sănătoasă, femeia trebuie să aibă ultimul cuvânt. Iar noi avem o familie incredibilă. Cred că nu mai avem nevoie de nimic, decât de sănătate, că în rest ne descurcăm”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Antena Stars.

Anamaria Prodan a izbucnit ÎN LACRIMI în direct la TV. Ce a făcut-o SĂ PLÂNGĂ

„Nu m-aş muta niciodată de aici, este cea mai frumoasă zonă din Dubai!”, a spus Anamaria prodan, referindu-se la apartamentul pe care cei doi îl deţin chiar lângă cel mai cunoscut mall din Dubai.

„Toată viaţa mi-am dorit să dorm la hotel. Mi-am zis că dacă nu o să am familie şi copii o să trăiesc la hotel. Uite că am familie şi copii, dar am şi o cameră la hotel!”, a mai spus Anamaria Prodan.