Reghecampf, apariţie senzaţională în Capitală. Anamaria Prodan a rămas mască! FOTO

Laurențiu Reghecampf a ieşit în Capiutală cu una dintre mașinile spectaculoase din garajul familiei. Este vorba de un Ferrari 488 GTB, care costă 350.000 de euro. Antrenorul lui Al Wasl şi soţia sa, Anamaria Prodan, dețin mai multe modele scumpe care valorează în total în jur de 3.200.000 de euro.

01 iun. 2020, 08:07

Laurențiu Reghecampf tocmai a devenit ambasadorul unui brand care se ocupă de costume pentru bărbați. Fostul antrenor al lui FCSB a mers la o întâlnire cu reprezentanții acestei firme la volanul unei mașini de 350.000 de euro, un Ferrari 488 GTB, scrie ProSport.

Laurenţiu Reghecampf a venit la întâlnire îmbrăcat cu hainele oferite de firmă: o ținută lejeră, în culori deschise, potrivită pentru o plimbare de vară.

Laurenţiu Reghecampf, poză demenţială trimisă Anamariei Prodan în miez de noapte FOTO

Laurențiu Reghecampf a făcut avere în țările arabe. După ce a fost dat afară de Al Wahda a primit o despăgubire de 2,2 milioane de euro. Potrivit unor surse, la Al Wasl câștigă 7 milioane de dolari în cei doi ani de contract, înțelegerea fiind valabilă până în vara anului 2021.

Anamaria Prodan aruncă BOMBA: „Despre divorţul meu nu a ştiut nimeni!”. Prima reacţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Al Wasl se află pe locul 7 în clasament, dar campionatul din Emiratele Arabe Unite este suspendat din cauza pandemiei de COVID-19.

„Eu nu cunosc pe nimeni care să fi avut boala. Nu este ceva de glumit. Este o treabă foarte serioasă. Este foarte cald în momentul de față aici. Ziua sunt 45 de grade și umiditate foarte mare seara. Nu cred că se pune problema să continuăm în perioada asta. Dacă vom începe, probabil vom începe în ultima saptamana din august”, explica Laurențiu Reghecampf.