Laurenţiu Reghecampf, dedicaţie la lăutari pentru Anamaria Prodan. „Pe tine, jur, iubire, te iubesc de mor!” VIDEO

Anamaria Prodan susţine că nu a divorţat de Laurenţiu Reghecampf, deşi zvonul lansat cu mult timp în urmă a fost amplificat de incidentul dintre sexy-impresară şi Dan Alexa, văzut de unii ca un gest de gelozie.

17 iul. 2019, 08:25
Laurenţiu Reghecampf, dedicaţie la lăutari pentru Anamaria Prodan. „Pe tine, jur, iubire, te iubesc de mor!” VIDEO

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf  par că au o relaţie mai solidă ca niciodată. Antrenor arabilor de la Al Wahda nu contenește cu declarațiile de dragoste pentru soția lui.

Anamaria Prodan: „Dan Alexa este BĂRBAT, cei care vor b-ul mare la cuvântul bărbat ar trebui să ia seama la el”

Laurențiu Reghecampf a fost surprins recent într-o ipostază de-a dreptul uluitoare. Atunci când se află în compania soției lui, antrenorul pare să nu contenească cu declarațiile de dragoste la adresa acesteia. Astfel într-una dintre serile pe care le-au petrecut în compania unor prieteni, într-un local de cinci stele, unde atmosfera a fost întreținută de câțiva lăutari, Laurenţiu Reghecampf a profitat de moment și i-a dedicat partenerei de viață o manea celebră. La îndemnul lăutarului, antrenorul a cântat la microfon celebrul refren: „Pe tine, jur, iubire te iubesc de mor!”.

Anamaria Prodan rupe tăcerea şi vorbeşte deschis despre relaţia cu Dan Alexa. „Sunt mult prea fericită”

Mai mult, în urmă cu aproximativ o săptămână, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au petrecut momente relaxante, în Dubai, alături de finii lor.

Dan Alexa, ADEVĂRUL despre relaţia cu Anamaria Prodan. „Este sufletul meu!”

De asemenea, în ultimele luni, Laurențiu Reghecampf și-a răsfățat soția cu o mulțime de cadouri scumpe, scrie Cancan. În iarnă, Anamaria Prodan a primit de la soțul ei un bolid de 180.000 de euro și o geantă Hermes Birkin, în valoare de aproximativ 15.000 de euro. Recent, antrenorul i-a cumpărat sexy-impresarei și alte lucruri foarte scumpe: bijuterii în valoare de aproximativ 600.000 de euro, printre care un ceas bătut în diamante Audemars Piguet de 200.000 de euro și colecția de brățări Cartier de 215.000 de euro. A doua zi după incidentul cu Dan Alexa, âi-a făcut o altă surpriză frumoasă soției, cumpărându-i un ceas Richard Mille, în valoare de 180.000 de euro.


loading...
Partenerii noștri