Laurenţiu Reghecampf: Este primul meci, nu trebuie să dramatizăm

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, că eşecul cu Osmanlispor, scor 0-2, din grupa L a Ligii Europa, nu trebuie dramatizat, subliniind că la acest nivel este foarte greu să joci o repriză cu un jucător mai puţin. Reghecampf crede că dacă Osmanlispor nu ar fi primit un penalti, ar fi fost foarte greu să marcheze contra Stelei.

16 sept. 2016, 02:59
Laurenţiu Reghecampf: Este primul meci, nu trebuie să dramatizăm

„Am avut o repriză foarte bună, este păcat că un jucător ca Enache, cu asemenea experienţă, să ia un astfel de cartonaş. Cred că, cu puţină atenţie, puteam conduce la pauză. L-am schimbat pe Golubovici pentru că trebuia să acoperim banda stângă, să ne pregătim pentru repriza a doua. Dacă nu greşeam la penalti, greu primeam gol. Îmi pare rău, la acest nivel trebuie să fim foarte atenţi. Dinamica jocului te aduce în situaţii pe care nu le poţi analiza dinainte, Toşca şi Tamaş au jucat foarte bine. Este primul meci, nu trebuie să dramatizăm, la nivelul ăsta e greu să joci cu un om în minus. Avem un meci foarte greu cu Villarreal, se poate orice, cred că pot apărea surprize. Noi trebuie să câştigăm meciurile. Trebuie să avem încredere în jucătorii noştri şi să mergem mai departe”, a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi, la Ankara, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Osmanlispor, în prima etapă a grupei L a Ligii Europa. Steaua a jucat a doua repriză în inferioritate numerică.

Golurile au fost marcate de Diabate ’64 (penalti) şi Umar ’74.

Steaua a jucat a doua repriză cu un jucător mai puţin, după ce în prelungirile primei părţi a fost eliminat Gabriel Enache.

Atacantul echipei Osmanlispor, Raul Rusescu, a declarat, joi, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 2-0, că fosta sa formaţie a încercat să joace fotbal, dar a precizat că i-a fost greu după eliminarea lui Gabriel Enache.

„A fost un meci pe care l-am dominat. Am câştigat şi a fost un meci frumos. Ştiam că Niţă este un portar bun, dar am încercat să înscriu. Cred că a fost un spectacol frumos pentru spectatori. Steaua este schimbată de ce ştiu eu, dar a încercat să joace fotbal. După ce au rămas în 10 a fost greu pentru Steaua, până atunci a fost un meci echilibrat”, a spus Rusescu la Sport.ro.

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, joi seară, după înfrângerea din partida cu Osmanlispor, scor 0-2, că îşi cere scuze colegilor pentru penaltiul făcut din care turcii au deschis scorul, dar a precizat că astfel de lucruri se întâmplă în fotbal.

„Penaltiurile fac parte din joc. Am alergat foarte mult în repriza a doua. S-a schimbat tot jocul după eliminarea lui Enache. În partea a doua le-am dat prea multe spaţii. În prima repriză am jucat bine, am pasat, dar în 10 oameni este foarte greu la acest nivel. Îmi cer scuze colegilor pentru că am făcut penalti, dar se întâmplă în fotbal. Este abia începtul, ne putem califica”, a spus Tamaş la Sport.ro.