Laurențiu Reghecampf, gest-surpriză față de Anamaria Prodan! Cu ce mesaj s-a trezit agenta FIFA în urmă cu câteva luni: „Am fost păcălită”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai mediatizate din istoria showbiz-ului românesc. Cu toate că au trecut luni bune, încă mai ies la suprafață detalii noi legate de relația și despărțirea lor. Iată ce a povestit agenta FIFA despre ultimele zile din relația cu celebrul antrenor.

16 aug. 2023, 08:28
Laurențiu Reghecampf, gest-surpriză față de Anamaria Prodan! Cu ce mesaj s-a trezit agenta FIFA în urmă cu câteva luni: „Am fost păcălită”
Laurențiu Reghecampf, gest-surpriză față de Anamaria Prodan! Cu ce mesaj s-a trezit agenta FIFA în urmă cu câteva luni

Mai multe informații noi ies la suprafață cu privire la Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul podcast-ului „La Mijloc”, moderat de Codin Maticiuc, unde a dezvăluit mai multe aspecte cu privire la relația și despărțirea lor. Cu câteva luni în urmă, Laurențiu Reghecampf și-ar fi cerut scuze de la Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, un nou atac violent la adresa lui Reghecampf. Ce a spus impresara despre noul iubit

Conform afirmațiilor renumitei impresare, acest moment s-ar fi întâmplat chiar cu puțin timp înainte ca antrenorul să plece alături de iubita sa. Potrivit relatărilor, agenta FIFA i-ar fi oferit lui Reghecampf încă o șansă, cu toate că aflase despre presupusele sale escapade romantice. Totuși,după de două zile, antrenorul ar fi ales să își continue drumul alături de actuala sa parteneră.

Dezvăluirile Anamariei Prodan au început în urma unui comentariu al unui internaut care a afirmat: „Amantă fiind l-ai luat pe Reghe de la soție, iar o amantă ți l-a luat ție”. Conform declarațiilor sexy-impresarei, atât ea, cât și actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, ar fi căzut pradă unor manipulări din partea antrenorului.

Anamaria Prodan spune că a avut încredere în Reghe cum probabil ar fi avut și actuala lui iubită. Ea afirmă că în trecut l-a crezut atunci când el îi spunea că nu mai are nicio treabă cu soția și că dorm separat.

„Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil și … l-a crezut. Eu l-am crezut atunci că nu mai avea nicio treabă cu soția, că dormeau separat. El îi spunea acum la fel și ei că divorțează de mine, că nu ne înțelegem. I-a spus că ne-am dus în America să divorțăm. Am fost și eu păcălită, logic”, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului.

Anamaria Prodan a afirmat că a avut încredere în Laurențiu Reghecampf până în ultimul moment, crezând că acesta a pus capăt relației cu partenera sa actuală. Agenta FIFA a mai povestit că antrenorul chiar i-ar fi cerut iertare și și-ar fi exprimat dorința de a se împăca, după ce a călcat strâmb. Cu toate acestea, într-un timp scurt după nunta de cristal a Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf, acesta ar fi decis să părăsească cuibul familiei pentru a fi alături de femeia cu care are o relație în prezent.

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie eu îl credeam când spunea că a terminat cu … . Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste”, a continuat ea.

Anamaria Prodan, mesaj dur la adresa lui Reghe

Întrebată ce părere are despre situația grea prin care trece Reghe după ce a rămas fără loc de muncă, iar afacerile sunt la un pas de faliment, Anamaria Prodan a reacționat și a avut doar critici la adresa fostului partener de viață.

,,Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe.

Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.

Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta , nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: Alegerile ieftine, te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a transmis impresara.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaşte: Reghecampf, marea iubire! Îl vrea din nou alături de ea: „O să facem cumva!”