Laurențiu Reghecampf Junior rupe tăcerea în scandalul legat de divorțul părinților săi: „Familia va rămâne unită până la moarte. Tata o divinizează pe mama!”

"Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf divorțează!". Aceasta a fost informația ce a apărut în spațiul public în urmă cu câteva zile, însă atât cei doi, cât și unul dintre copii au negat acest lucru.

19 iun. 2021, 10:04
Laurențiu Reghecampf Junior rupe tăcerea în scandalul legat de divorțul părinților săi: „Familia va rămâne unită până la moarte. Tata o divinizează pe mama!”

Laurențiu Reghecampf Junior, fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe, a fost foarte deranjat de ceea ce s-a vehiculat în ultimele zile și a decis să pună capăt speculațiilor în ceea ce privește relația părinților săi.

„Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va planifica în secret un divorț înseamnă că nu este tatăl meu, Laurentiu Reghecampf! Când tatăl meu intenționează să fugă de acasă sau să ruineze familia pentru femei oribile, pentru bani, înseamnă că tatăl meu nu este Laurentiu Reghecampf! Știu că mulți dintre voi vor să se despartă și abia așteaptă, dar este mai bine să mori decât să se întâmple ce vreți voi.
Această familie va rămâne așa! Unită până la moarte.

Această familie este mândria vieții mele. Tatăl meu ar prefera să moară decât să își bată joc de copiii săi. El o divinizează pe mama. Numele familiei mele este unic. Tatăl meu urăște femeile care distrug familii. Tatăl meu are o soție unică în lume. Tatăl meu este unic. Nu vă e rușine să-l acuzați pe tatăl meu de atâția ani că are o amantă?

Opriți-vă! Eu îl apăr cu toată inima mea! Nimeni nu îl va atinge! Femeile care fură bani de la familii și trec de la bărbat la bărbat sunt niște monștri. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii pentru copiii săi pentru a-i trimite unor astfel de oribilități. Tatăl meu, Laurențiu Reghecampf, este unic, ca noi toți. N-am spus-o niciodată. Dacă veți vedea vreodată prostituate printre familia mea, noi vom muri împreună”, a scris Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 12 ani, pe Instagram.

Zvonurile legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au apărut la doar două săptămâni după ce aceștia și-au reînnoit jurămintele, la 15 ani de căsnicie.

Anamaria Prodan e negat divorțul de soțul ei. „Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.

Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a spus Anamaria Prodan.