Laurenţiu Reghecampf, o nouă reacţie după ce Anamaria Prodan L-A LOVIT pe Dan Alexa. Cum explică INCIDENTUL

Laurenţiu Reghecampf a comentat incidentul în care a fost implicată soţia sa, Anamaria Prodan. Aceasta l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa, antrenorul celor de la Astra, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, din prima etapă a Ligii 1.

15 iul. 2019, 04:47
Laurenţiu Reghecampf, o nouă reacţie după ce Anamaria Prodan L-A LOVIT pe Dan Alexa. Cum explică INCIDENTUL

Laurenţiu Reghecampf a revenit după ce, iniţial, a spus că nu știe nimic și nu a văzut imaginile în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa. Antrenorul lui Al Wahda a explicat pentru Cancan ce crede despre incident.

Cum explică Anamaria Prodan pumnul în faţă dat lui Dan Alexa

„Ana este soția mea și o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu și ce vorbesc toți! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea și Dan, din cauza faptului că jucătorii aduși nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă și astfel de lucruri în momentul când vrei să construiești o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Imagini ŞOCANTE! Anamaria Prodan îi dă un pumn în faţă lui Dan Alexa. Care a fost explicaţia gestului impresarului VIDEO

„Îmi pare rău pentru Dan și familia lui și sper să treacă peste acest incident, eu am încredere în el ca prieten și antrenor, și sper să reușească să facă rezultate bune la Astra. Ana și Dan au construit mult împreună. Au trecut prin bune și rele și au reușit mereu. Toate trec în viață. Pe Ana o știm toți. O fire rebelă și vulcanică, foarte puternică din toate punctele de vedere”, a mai spus soțul Anamariei Prodan.