Laurenţiu Reghecampf, precizări de ultimă oră: „Nu m-am gândit să plec, nu părăsesc pe nimeni”

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, spune că nu este interesat să preia echipa naţională a României în acest moment, deoarece este sub contract cu formaţia din Bănie şi se simte foarte bine în actuala postură.

18 oct. 2021, 17:06
Laurenţiu Reghecampf, precizări de ultimă oră: „Nu m-am gândit să plec, nu părăsesc pe nimeni”

Laurenţiu Reghecampf are motiv să uite pentru câteva ore de telenovela cu Anamaria Prodan. CS Universitatea Craiova și Academica Clinceni se întâlnesc luni, de la ora 20:30, în epilogul rundei cu numărul 12 din Liga 1. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+.  Înainte de meci, Laurenţiu Reghecampf a ţinut să-i liniştească pe fanii olteni.

Anamaria Prodan a acceptat divorţul de Reghecampf. Comunicat oficial al familiei: „Îi oferim șansa de a alege tot ce îl face fericit!”
„Nu-şi are rostul subiectul, contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe 2 ani, nu m-am gândit deloc să plec, nu părăsesc pe nimeni, relaţia cu patronul este foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt pe lângă echipă. Sunt sub contract, nu-mi place să discut şi nu mă interesează acest subiect. Sunt antrenori disponibili, liberi de contract, care au o forţă în spate, sunt sigur că se va lua cea mai bună decizie pentru echipa naţională şi fotbalul românesc” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a comentat şi scandalul în care au fost implicaţi jucătorii craioveni convocaţi la naţionala U21, cerându-şi scuze pentru comportamentul acestora, dar totodată a criticat condiţiile oferite de FRF selecţionatei de tineret, care a circulat cu curse de linie şi a stat multe ore în aeroportul din Viena.

„Sunt sigur că şi-au învăţat lecţia. Îmi cer scuze în numele jucătorilor, nu este normal ce au făcut, comportamentul lor contează foarte mult pentru club. Nu le iau apărarea, sunt jucători profesionişti, dar nu ar trebui să fie puşi în postura de a sta prin aeroport ore întregi şi cu nişte curse de linie la echipa naţională. Nu este normal să ai escală de 7 ore la Viena, în actualele condiţii de pandemie. Trebuie să ai cele mai bune condiţii, mai ales în situaţia actuală, cu atâţia oameni infectaţi. Şi ei spun că au fost jigniţi, dar nu e normal să se întâmple aceste lucruri. Am discutat cu ei, le-am dat şi o amendă şi sunt convins că nu vor mai avea parte de asemenea evenimente” a spus Reghecampf.

Universitatea Craiova întâlneşte lanterna roşie a Ligii I, Academica Clinceni, luni, de la ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”, în etapa a 12-a a campionatului. Reghecampf are trei indisponibili pentru acest joc: Koljic şi Conte – accidentaţi, iar Screciu, suspendat. „Reghe” spune că nu trebuie să existe relaxare la nivelul lotului, deoarece poziţia din clasament este una departe de obiective.