Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon. Dezvăluiri-bombă făcute de Mariana Pfeiffer: „Asta mi-a spus!”

Mariana Pfeiffer a făcut dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a ales să se despartă de cea care îi era soție la vremea respectivă printr-un apel telefonic!

25 iun. 2021, 16:55
Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon. Dezvăluiri-bombă făcute de Mariana Pfeiffer: „Asta mi-a spus!”

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Au avut doi copii, o fetiţă care s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, acum în vârstă de 19 ani.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon

Mariana Pfeiffer a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a ales să se despartă de ea printr-un apel telefonic. „Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: „Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună!”. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”, spunea acum câţiva ani Mariana Pfeiffer.

De altfel, Anamaria Prodan a confirmat dezvăluirile fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf la o emisiune TV. Întrebată dacă l-a despărţit pe antrenor de fosta soţie, sexy-impresara a spus: „Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram, da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost „Da!” răspunsul, ne vom căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale!”.

Decizia luată de Anamaria Prodan, după scandalul divorţului: „Am tăcut foarte mulți ani, vreau să opresc această șaradă. Este stop-joc!”. Ce filmuleţ a postat

Potrivit primei soții a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan era deja instalată în vila în care aceasta locuia cu antrenorul, deşi ea nu reușise încă să se mute din casă. „Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, mai dezvăluia Mariana Pfeiffer.