Laurenţiu Reghecampf se desparte de Anamaria Prodan: „Am depus actele de divorţ”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a anunțat oficial că a decis să se despartă de Anamaria Prodan. A depus deja actele de divorț.

11 oct. 2021, 06:13
Laurenţiu Reghecampf se desparte de Anamaria Prodan: „Am depus actele de divorţ”

Laurenţiu Reghecampf a confirmat pentru CANCAN.RO  că a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Bombă în showbiz! Amanta lui Reghecampf este însărcinată în 3 luni. Reacția Anamariei Prodan. „Nu ştiu cine e fata asta, nu citesc presa”

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova.

Anamaria Prodan a participat la Gala Performanță și Excelență alături de fiul ei, Bebeto, și a primit o distincție. Deși se afla și el pe lista premianților, Laurențiu Reghecampf nu a dorit să vină la acest eveniment. Antrenorul Craiovei ar fi putut onora cu prezența acest eveniment, mai ales că acum campionatul e întrerupt pentru meciurile echipei naționale.

Anamaria Prodan a dezvăluit că și-ar dori să fie din nou mamă. Soția lui Laurenţiu Reghecampf are un fiu alături de antrenorul celor de la Universitatea Craiova și două fete din primul mariaj, cu Tiberiu Dumitrescu. Prodan, 48 de ani, a fost căsătorită cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu în perioada 1998 – 2007. Cei doi au două fiice: Rebecca, născută în 1999, și Sarah (născută un an mai târziu). În 2008, Anamaria și-a unit destinul cu Laurențiu Regecampf. În august s-a născut fiul lor, Laurențiu Junior. Reghe mai are un fiu din prima căsătorie, pe Luca.

Anamaria Prodan pregătește un divorț zguduitor. Înainte ca Laurenţiu Reghecampf să anunțe că a depus actele ca să divorțeze, Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă  că i-a angajat pe Don Schiller, cel care l-a distrus pe Michael Jordan în procesul de partaj, dar și pe consultantul lui Obama pentru a o reprezenta în cazul unui divorț.

Anamaria Prodan, aflată la doar un pas divorţ de Reghecampf, şi-a găsit avocat! Cine e Don Schiller, omul care i-a distrus averea lui Michael Jordan în procesul de partaj

Ultima postare pe Intsagram: LAURENTIU REGHECAMPF ESTE TATAL COPIILOR MEI SI ESTE SOARELE FAMILIEI NOASTRE CÂT TIMP TRAIM PE PĂMÂNT !