Laurenţiu Reghecampf şi-a anunţat demisia de la Steaua. Prima reacţie a lui Gigi Becali

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a spus că va demisiona de la Steaua în cazul unui nou eșec cu Dinamo.

26 mart. 2017, 09:52

Gigi Becali nu crede în forța roș-albilor de a se impune iar în fața roș-albaștrilor, dar a spus că, în caz contrar, va analiza foarte atent ceea ce a spus tehnicianul, în vârstă de 41 de ani. „El e sigur că nu pierde, de-aia zice așa. Că nu are cum să piardă. Nu e normal să pierzi cu o echipă care e mai slabă ca tine. Când o să mănânce bătaie de la Dinamo, abia atunci o să mă gândesc la un înlocuitor”, a spus Becali pentru sport.ro.

Becali nu are în acest moment o listă cu posibilii succesori ai lui Reghe, dar nu și-a ascuns niciodată simpatia față de Edi Iordănescu, liber de contract în acest moment.

„Eu am un principiu și potrivit acestuia nu negociez cu nicio echipă, câtă vreme aceasta are un antrenor”, a spus, deunăzi, Iordănescu jr la Digi Sport.

Reghecampf, prezent în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, a spus că-și dorește să vadă o altă mentalitate a propriilor jucători, mai ales în meciurile cu rivalii.

„Le-am transmis jucătorilor că pentru mine meciul cu Dinamo e ultimul meci. Eu nu mai suport să mă bată. Vreau să văd altă reacţie din partea lor, vreau să văd că îşi doresc să câştige un derby. Ăsta e mesajul pe care eu l-am transmis fotbaliştilor”, a spus Reghecampf,

Steaua – Dinamo, din etapa a 3-a a play-off-ului, se va juca duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30.