Laurenţiu Reghecampf trăieşte o dramă. Tatăl său a paralizat aproape complet

Laurenţiu Reghecampf trece prin momente foarte dificile, care nu-i permit să se bucure de succesele pe care le are cu echipa pe care o antrenează, Litex Loveci. Wowbiz anunţă că tatăl fotbalistului, Hary, a suferit un atac cerebral.

21 oct. 2015, 10:55
Laurenţiu Reghecampf trăieşte o dramă. Tatăl său a paralizat aproape complet

Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan sînt foarte îngrijoraţi de starea de sănătate a lui Hary, tatăl fostului antrenor al Stelei. Citând surse apropiate familiei, wowbiz.ro scrie că starea de sănătate a acestuia este foarte gravă.

În urmă cu o lună, tatăl tehnicianului a suferit, în casă, un accident cerebral, care i-a paralizat aproape tot corpul. Imediat, a fost dus cu salvarea la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte, oraş în care bărbatul îşi are domiciliul, şi băgat pe aparate, întrucât mai avea şi alte afecţiuni care trebuiau tinute sub control, în special un diabet extrem de păcătos. La faţa locului, dupa câteva ore, a sosit şi Reghe, după ce a condus nebuneşte din Bulgaria, pentru a fi lângă familia sa în acele momente critice„, au dezvăluit surse apropiate fotbalistului.

Citeşte şi Prodanca plânge după silicoane. Soţia lui Reghe nu s-a obişnuit cu sânii naturali

Între timp, Hary Reghecampf a fost transferat la o clinică privată din Capitală, iar starea lui rămâne în continuare destul de gravă. „Deocamdată, acesta nu se prea poate mişca, dar face exerciţii pentru a se deplasa singur şi a putea mânca fără ajutor de la aparţinător, însa până la o vindecare este cale lungă„, au mai spus prietenii vedetei.