Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o domnişoară sexy. Cu cine s-a distrat antrenorul în timp ce Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai FOTO

Laurenţiu Reghecampf a ales să petreacă zile superbe în Sithonia, alături de o domnişoară super sexy. Anamaria Prodan este în Dubai, acolo unde a anunţat că se va muta definitiv!

26 iul. 2021, 14:53

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o domnişoară sexy. Laurenţiu Reghecampf a crezut că dacă merge în Sithonia, cunoscută şi sub numele de Longos, va scăpa de ochii indiscreţi. Antrenorul a ales să cineze la o tavernă superbă, dar exclusivistă, unde nu se intră decât pe bază de rezervare. DE asemenea, a ales ca locaţia să fie una la marginea staţiunii, ascunsă pe o stâncă deasupra mării, dar nu a scăpat. Imaginile cu el şi o frumoasă domnişoară au fost făcute publice de SpyNews.

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o domnişoară sexy

Laurenţiu Reghecampf şi însoţitoarea sa au ajuns la tavernă în jurul orei 19. Alături de ei au venit şi prietena domnişoarei, o gimnastă cunoscută, cu iubitul acesteia şi încă un domn însoţit de un copil. Au stat până în jurul orei 23:00. Pe tot parcursul cinei, au fost foarte veseli şi zâmbitori. Reghecampf se uita împreună cu domniţoara respectivă în telefon şi comentau. Cel mai probabil admirau pozele pe care le-au făcut în timpul zilei la plajă. Deşi vorbea şi cu prietenul mai în vârstă, atenţia antrenorului era îndreptată în mare parte către domnişoara din stânga lui. Masa lor era una retrasă, iar Reghecampf şi tânăra erau poziţionaţi cu spatele către restaurant.

Anamaria Prodan, descătuşare la Dubai după tot scandalul mediatic legat de divorţ VIDEO

Laurenţiu Reghecampf avea grijă ca paharul domnişoarei să fie mereu plin, aşa cum e normal să facă un gentleman, în timp ce tânăra i-a dat la un moment dat să guste un pic din peştele ei, cu furculiţa cu care tocmai mâncase! Domnişoara purta o brăţară Cartier Juste un Clou cu diamante (care, pe site-ul oficial costă 50.000 de dolari). Curios, Laurenţiu Reghecampf a ales să meargă cu maşina, numărul de înmatriculare fiind B … PRD!