Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei! Vedeta a ajuns la poliție

Este șoc în lumea mondenă! Laurette a ajuns de urgență la Poliție, după ce a fost bătută într-un hotel de trei stele din Centrul Capitalei.

11 mart. 2021, 09:33
Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei! Vedeta a ajuns la poliție

Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei! Vedeta a trecut prin momente de groază în urmă cu câteva zile când a fost bătută de un bărbat într-un hotel din centrul Bucureștiului. În urma agresiunii, Laurette a ajuns la poliție cu lovituri la mână, conform avocatului vedetei.

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontac care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Citește și: Ciprian Marica a avut Covid-19, alături de soţie, copii şi bunici: „Am fost sfătuiţi să nu mergem la spital”

Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei! Avocatul a precizat că agresiunea a fost una de violență destul de mari, iar acum ea încearcă să se refacă, fiind foarte speriată de tot ce s-a întâmplat. După ce a ajuns la poliție, avocatul vedetei a precizat că împreună cu aceasta a mers la INML, pentru a scoate un certificat medico-legal.

De asemenea, avocatul acesteia a precizat că mai multe persoane au auzit țipetele vedetei și au sunat de urgență poliție, care a ajuns imediat la fața locului.

Laurette s-a despărţit de iubitul fotbalist

Vedeta nu a confirmat acest lucru, însă, a postat un mesaj pe reţelele de socializare, din care reiese că nu mai este împreună tânărul care i-a făcut inima să bată din nou.  Povestea de dragoste dintre vedetă și senegalezul Magaye Gueye pare că a fost una de scurtă durată, de doar câteva luni. ”De două luni și jumătate îmi place și fotbalul și fotbaliștii. Sunt foarte bine și fericită, dar și liniștită. Nu s-a întâmplat nimic deosebit pentru populație, încă nu sunt luată, sunt liberă, depinde cine întreabă”, spunea Laurette.

Fostul iubit al vedetei a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la meciul Dinamo – FC FCSB din Cupa României, iar informaţia apărută marţi în spaţiul public a provocat un scandal uriaş în Liga 1.

 


loading...