Laurette, de urgenţă la spital cu FETIŢA

Laurette are probleme cu fetița ei, Serena, pentru care abia a obţinut custodia. Micuța a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul serbării de la grădiniță.

15 iun. 2017, 17:58
Laurette, de urgenţă la spital cu FETIŢA

Laurette (33 ani) are probleme cu Serena, în vârstă de 5 ani și jumătate. Fetiţa s-a simțit de rău la grădiniță, chiar la serbarea de sfârșit de an.

Laurette, AMOR NEBUN cu iubitul în CAMERA INTIMĂ de la Jilava FOTO

„Din păcate a trebuit să ajung cu fetiţa la spital. Nu s-a întâmplat nimic grav. A fost azi dimineaţă la gradiniţă, era foarte bine, a avut serbarea, nici măcar poezia nu a putut să o spună că s-a simțit foarte rău. Nu ştiu ce are, cred că mâncat ceva şi a făcut o intoxicaţie cu ceva, nu ştiu. Acum îi fac toate analizele, este pe perfuzie. A şi vărsat, a făcut şi febră. Acum starea ei e mai bună. Şi eu m-am speriat puţin”, a declarat Laurette la o emisiune tv.

Laurette Atindehou a avut o relaţie tumultuoasă cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan, care acum trebuie să-i plătească pensie alimentară micuței. Mulatra este căsătorită din luna februarie cu Ciprian Nistor, închis pentru evaziune fiscală