Laurette, primele declaraţii după audieri: „Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”

Laurette a făcut primele declaraţii după audieri şi a spus că urmează un tratament în urma rănilor care i-au fost provocate de bărbatul cu care s-a întâlnit la hotelul din Centrul Vechi al Capitalei. A ţinut să precizeze încă o dată că nu a făcut nimic altceva decât să se apere.

23 mart. 2021, 18:20
Laurette, primele declaraţii după audieri: „Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”
Laurette, primele declaraţii după audieri

Laurette, primele declaraţii după audieri.  Vedeta a declarat că a fost mușcată de mână în momentul în care a vrut să fugă din cameră și nicidecum atunci când ar fi atentat la banii bărbatului, pentru că nu s-ar fi pus problema de așa ceva.

Citeşte şi: S-a aflat cum le păcălea pe victimele sale agresorul lui Laurette: E plăcerea mea, 3.000 de euro pentru tine și 500 de euro pentru prințesa ta micuță!

Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat.

Laurette, primele declaraţii după audieri

Eu nu am făcut decât să mă apăr și cred că orice femeie s-ar fi apărat de un agresor care a încercat să o bată și să nu o lase să iasă din cameră. Eu nu i-am dat cu cotul în gură, doar m-am apărat când el m-a mușcat de mână, când am vrut să ies pe ușă. Nu s-a pus problema de așa ceva (n.r. că l-ar fi mușcat când ar fi vrut să-i ia din bani). El vrea să mă denigreze ca mamă și ca persoană, dar am încredere că autoritățile își vor face treaba.Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou

”, a declarat Laurette la Antena Stars.

Avocatul lui Laurette a declarat că bărbatul nu are şanse să se apere, pentru că probele existente dovedesc cum au stat lucrurile de fapt.

În acest sens o să prezentăm întregul set de mesaje dintre Laurette și această persoană. Este greu de o persoană să se apere într-un dosar de acest gen, iar modalitatea pe care acesta o aplică nu este una foarte corectă. Cred că este foarte greu să spui că nu ai lovit-o când toată lumea a văzut vătămările corporale pe care le-a suferit”, a spus avocatul vedetei.


loading...