Laurette SE MĂRITĂ. Mirele este încarcerat la JILAVA

Laurette se mărita peste 10 zile cu Ciprian Nistor. Ceremonia şi semnarea actelor de căsătorie ar putea avea loc în incinta Penitenciarului Jilava, acolo unde bărbatul se află încarcerat.

31 ian. 2017, 07:08
Laurette SE MĂRITĂ. Mirele este încarcerat la JILAVA

Ciprian Nistor a fost gasit vinovat si condamnat intr-un caz evaziune fiscal, iar din 2015 este privat de libertate si isi ispaseste pedeapsa.

Laurette, clipe de COŞMAR. „S-a întâmplat foarte repede şi agresiv”

„Ma marit in 10 zile, aproximativ. Cererea am depus-o deja, nu stiu exact cat dureaza actele. El ar putea avea o permisie de 5 zile si poate reusim sa ne casatorim atunci. Daca nu primeste permisia, cununia va avea loc la penitenciar. Am fost ceruta in casatorie prin telefon si am acceptat pentru ca il iubesc si pentru ca e omul care a fost langa mine in cele mai grele momente, m-a sprijit. Nu e prima oara cand ma cere in casatorie. In 2014 a mai facut asta o data, insa n-am acceptat, am zis ca mai dau o sansa relatiei mele cu fostul iubit, tatal fetitei. Cu toate sacrificiile mele, relatia noastra nu a mers. Si iata ca destinul ne-a adus din nou impreuna”, a declarat Laurette pentru WOWbiz.ro.

Laurette, surpriză de ZIUA EI din partea lui Ion Ţiriac: „Nu vreau să vă dau mai multe detalii, dar…”

Ciprian Nistor s-a mai iubit in trecut si cu alte vedete printre care Adina Postelnicu (Adina de la Heaven) si fosta asistenta TV Andreea Spataru.