Laurette, vacanţe de lux primite CADOU de la soţul din PUŞCĂRIE

Laurette ştie să întreţină focul iubirii, chiar dacă partenerul ei, Ciprian Nistor, se află după gratii pentru o evaziune de 3 milioane de euro.

08 iun. 2017, 09:32
Laurette, vacanţe de lux primite CADOU de la soţul din PUŞCĂRIE

Laurette are dreptul la o vizită intimă o dată la trei luni, cu durată de două ore, suficient pentru ca soţul ei să o răsfeţe cu vacanţe de lux. Numai luna asta, frumoasa mulatră s-a plimbat în trei vacanţe, în Londra, Barcelona şi Mamaia, notează Click!.

Laurette, AMOR NEBUN cu iubitul în CAMERA INTIMĂ de la Jilava FOTO

„Ciprian nu e deloc gelos, este un bărbat înţelegător, cu gândire matură, se comportă foarte frumos. Chiar el insistă să merg şi să mă distrez. Are încredere în mine”, a spus vedeta.

Pe Litoralul românesc a ajuns de 1 Mai, însoţită de fratele său, David, dar şi de micuţa Serena (5 ani şi jumătate), fiica ei.  A urmat escapada din Barcelona, iar această plecare a fost şi o răsplată binemeritată după lunga bătălie din instanţă, cu fostul ei iubit, Mihai Ştefan, pentru custodia fetiţei. Iar cea mai recentă vacanţă a mulatrei s-a consumat weekendul trecut în Londra, chiar în perioada atacurilor teroriste.

„Nu eram în zonă, dar mi-a fost foarte teamă. După ce am aflat ce s-a întâmplat nu mai eram bună de nimic”, a spus Laurette.