Lavinia Pârva, primele declaraţii despre căsătoria cu Bănică jr în 2014

Andreea Marin a anunţat că se va căstori cu iubitul turc. Lavina Pârva nu se grăbeşte însă să meargă la altar cu Bănică jr.

03 ian. 2014, 12:28

Prezentă în platoul emisiunii „Răi da’ buni”, frumoasa brunetă a recunoscut că nu are de gând să se mărite în acest an. Rămâne întrebarea când va hotărî Ştefan Bănica Junior că e momentul să se recăsătorească

Nu crede în poveşti cu zâne, e tânără, frumoasă, o carieră în muzică şi este iubita lui Ştefan Bănica. Deşi spune că totul merge ca pe roate în relaţia lor, Lavinia recunoaşte nu că nu se va căsători anul acesta.

Invitată într-o emisiune tv, cântăreaţa Lavinia Pîrva a vorbit deschis despre relaţia cu Ştefan Bănică Junior. 

Ştefan are mult umor, are multe calităţi. Aşa m-a cucerit. Chiar dacă îmi aduc aminte gestul decisiv, nu l-aş spune. Sunt lucruri strict ale mele. El are multe calităţi, este chimia dintre doi oameni. Ne-am spus că ne iubim. Relaţia a început în urmă cu ceva timp, nu acum doi ani”, a declarat Lavinia Pîrva, potrivit wowbiz.ro.

Cântăreaţa a recunoscut că relaţia cu Ştefan datează de ceva luni bune, însă susţine că nu s-au mutat împreună încă şi doresc ca lucrurile să vină de la sine.

„Avem casele noastre. El are casa lui, eu am casa mea, sigur că ne vizităm. Lăsăm lucrurile astea să vină uşor şi firesc (…) nu vreau să forţăm, sigur”, a mai spus cântăreaţa.

În plus, Lavinia susţine că deşi amândoi au un program foarte încărcat, ei reuşesc să petreacă destul de mult timp împreună.