Lavinia Pârva dă cărţile pe faţă în privinţa relaţiei cu Ştefan Bănică

Lavinia Pârva are o relaţie de peste un an cu Ştefan Bănică Jr. şi cum era normal, i-a cunoscut pe copiii lui, Radu şi Violeta.

03 feb. 2015, 09:18
Lavinia Pârva dă cărţile pe faţă în privinţa relaţiei cu Ştefan Bănică

Lavinia Pârva a povestit că îi plac mult copiii şi se înţelege bine cu fetiţele de vârsta Violetei, fiica lui Bănică cu Andreea Marin. Micuţa nu face nici ea excepţie. Cântăreaţa recunoaşte că se înţelege foarte bine cu ea.

„Am învăţat-o şi pe Violeta cântecele. Am multe fetiţe de vârsta ei prietene şi îmi place să le învăţ. Eu încă mă consider un copil şi cred că mai am nevoie de timp pentru a mă maturiza”, a declarat Lavinia Pîrva, la Antena Stars.

Ce a răspuns Lavinia la întrebarea „Ce ai face dacă ai primi o PALMĂ de la Ştefan?”

Deşi momentan nu se vede mamă, pentru că încă se consideră copil, Lavinia crede că are fi o mamă bună, pentru că are calităţile necesare.

„Aş fi o mamă bună, însă nu am încă acel sentiment matern. Eu trebuie să mă mai maturizez. Sunt convinsă că o să fiu o mamă bună. Eu sunt grijulie şi am tot ceea ce este necesar pentru a creşte un copil bine. Acum am un căţel, pe care îl iubesc, dar mama mă ajută mult să îl cresc”, a completat iubita lui Bănică Jr.