Lavinia Pârva o să ia foc. Cum s-a holbat Bănică jr. la Iulia Vântur la DANSEZ PENTRU TINE

DANSEZ PENTRU TINE. Iulia Vântur ştie cum să ţină toată atenţia îndreptată asupra ei.

09 nov. 2013, 10:18
Lavinia Pârva o să ia foc. Cum s-a holbat Bănică jr. la Iulia Vântur la DANSEZ PENTRU TINE

DANSEZ PENTRU TINE. După ce a fost criticată pentru ultimele rochii cu care a apărut la „Dansez pentru tine„, Iulia Vântur a închis gura tuturor cârcotaşilor în această seară.

Partenera de scenă a lui Ştefan Bănică a fost o adevărată apariţie: rochia ei neagră, perfect mulată şi cu spatele gol lăsa însă să se observe un amănunt incitant: Iulia Vântur nu purta sutien, scrie libertatea.ro.

Incitanta prezenţă nu a trecut neobservată nici de către Ştefan Bănică, care s-a grăbit să o complimenteze nu doar cu vorbe, ci şi cu priviri lungi.

„Indiferent de starea vremii, eu încerc să menţin ridicata temperatura acestui sezon”, i-a spus Iulia colegului ei, în timp ce a făcut o piruetă pentru a-i demonstra cât de sexy este.

DANSEZ PENTRU TINE. Răzvan Ciobanu şi-a exprimat opinia pe contul personal de Facebook, folosind argumente conform cărora rochiile Iuliei par să fie copii după cele ale unor case de modă celebre. „Aseară am ratat…dar am vazut astazi o firimitura din celebra emisiune „Dansez pt tine”. De data asta producatorii s-au gandit sa nu-i puna doar o rochie urata iuliei vantur, dar i-au si recomandat sa nu se mai spele pe par …de para „dior-ul” in mizerie pe care il poarta nu era suficient, acum trebuie sa mai vad si niste extensii ce arata precum caltii de la cainii vagabonzi. Oare de data aceasta ce tinuta „hip” si-au dorit sa copieze ? si ca sa nu treaca neobservata, in celebra emisiune, i-au dat cu japca si mihaelei radulescu o rochie desprinsa dintr-un spectacol ridicol de circ sau cabaret. noroc ca mihaela arata SENZATIONAL ,stie sa se spele pe par si are vorbele la ea…asta insa nu m-a impiedicat sa nu observ si mizerabila rochie de a purtat-o :((((. si iar spun : PACAT de sangele varsat”, este unul din mesajele designerului, postate pe Facebook, în urmă cu o săptămână, scrie www.ziarulring.ro


loading...
Partenerii noștri