Lavinia Pârva se pregăteşte să îl facă tată pe Ştefan Bănică. Unde a fost surprinsă cântăreaţa FOTO

Sunt specialişti în surprize şi se pare că mai coc una. După ce în septembrie s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, Lavinia şi Ştefan Bănică ar trebui să treacă la nivelul următor, mai exact să-şi mărească familia. Şi iată că ar fi ceva semnale, pentru că noi am surprins-o pe solistă, cu analizele în mână, ieşind de la o celebră maternitate, specializată pe fertilizare in vitro.

13 nov. 2017, 09:40

Miercuri, 8 noiembrie, în jurul orei 13.30, Lavinia Pârva (32 de ani) îşi face apariţia, însoţită de o prietenă, la clinica Regina Maria din Băneasa, scrie click.ro. Îmbrăcate lejer, cu zâmbetul pe buze, fetele se ţin de mână, probabil dintr-un exces de tandreţe sau pentru a-şi face curaj. Intră în clădirea pe care scrie, cu litere uriaşe „Centrul de fertilitate şi medicină materno-fetală”, de unde ies cu un document, probabil o trimitere, pe care Lavinia o ţine în mână, la vedere.

Citeşte şi Lavinia Pîrva, prima declaraţie despre COPIL după nunta cu Ştefan Bănică

Se îndreaptă apoi către spitalul privat aflat pe aceeaşi stradă, după care ajung la clinica Regina Maria din zona Televiziunii Române, unde zăbovesc mai bine de 50 de minute. La plecare, nevasta lui Ştefan Bănică avea în mână celebrul plic mare, alb, pe care cu toţii îl primim la clinici, şi în care se află analizele şi investigaţiile medicale.

Prietena ei avea, la propriu, mâinile în sân, aşa că n-a fost incomodată de nimic atunci când fetele au decis să-şi facă un selfie în plină stradă. La plecare, s-au pupat, iar Lavinia şi-a continuat drumul către maşină, cu plicul în mână.

Contactată şi întrebată dacă este însărcinată sau dacă se pregăteşte să devină mamă, solista nu a părut surprinsă, dar a negat total. Mai mult, a spus că plicul cu analizele nu-i aparţinea, deşi la despăţirea de amică acesta a rămas la ea în mână.

Citeşte şi Nu mai e niciun mister, au recunoscut că s-au căsătorit: Mi-a adus linişte, mi-a adus echilibru, şi e foarte frumos ce se întamplă

„Dacă se întâmplă acest lucru o să fie o mare bucurie şi chiar o să vă anunţăm, însă tot ce vă pot spune este că acum nu sunt însărcinată. Perioada aceasta, vă spun foarte sincer, este atât de aglomerată, încât nu am în plan să devin mămică. Eu şi Ştefan avem spectacole multe. El joacă la teatru, se pregăteşte şi pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesă frumoasă pentru luna următoare, cântăm şi de Revelion, aşa cum am făcut în fiecare an, iar în ianuarie lansez o piesă şi un videoclip. Într-adevăr, am fost la o clinică, la un moment dat, am şi greşit destinaţia, pentru că trebuia să mergem în altă parte, iar plicul cu analize îi aparţinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo”, a declarat soţia lui Ştefan Bănică.