Lavinia Pintea, primele dezvăluiri despre bărbatul alături de care şi-a refăcut viaţa

Fosta soţie a regretatului Adrian Pintea iubeşte din nou. Îşi iubeşte noul soţ, îşi adoră meseria şi s-a reîntors la prima dragoste, Craiova. De la adăpostul liniştii sufleteşti pe care a căpătat-o în Cetatea Băniei, doamna Pintea a avut amabilitatea de a acorda un interviu. 

03 mart. 2015, 08:49
Lavinia Pintea, primele dezvăluiri despre bărbatul alături de care şi-a refăcut viaţa

Fosta soţie a actorului Adrian Pintea a dezvăluit printre aletele şi motivul pentru care a părăsit Bucureştiul, scrie ziarulring.ro.

 Citeşte şi Văduva lui Adrian Pintea s-a căsătorit. Vezi primele imagini cu Lavinia Tatomir la Starea Civilă

„În absența lui Adrian, Bucureștiul, orașul împlinirii mele, tărâmul mult visat al copilăriei, își pierduse farmecul. Pentru mine, reîntoarcerea la Craiova a avut un efect terapeutic. M-am retras în casa mea pe pământ, caldă și primitoare, alături de familia mea iubitoare. Mi-am regăsit prietenii copilăriei și mi-am început activitatea ca medic rezident, iar sufleteşte, asta m-a ajutat imens”, a spus Lavinia Pintea.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR: Poze cu Adrian Pintea desfigurat. Este de nerecunoscut!

Lavinia Pintea lucrează în prezent ca medic şi a dezvăluit amănunte despre noua sa iubire, Laurenţiu. „Laurențiu este un bărbat foarte răbdător, curajos, cu un comportament impecabil. Este și un foarte bun ascultător. Este o prezență caldă, plăcută. În plus, duce o viață foarte sănătoasă. Nu consumă alcool, nu fumează și face sport. Laurențiu este un bărbat perfect format sufletește și a respins din start ideea de aventură. A fost singurul care a reușit să-mi confirme valoric feminitatea”, a declarat Lavinia Pintea.

Continuarea pe ziarulring.ro.